Închide meniul
VIDEO

Adrian Mutu, moment de descătuşare, după Rapid – FCSB 2-0. Ce mesaj le-a transmis „Briliantul” jucătorilor în vestiar

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2022, 15:47

Adrian Mutu, moment de descătuşare, după Rapid – FCSB 2-0. Ce mesaj le-a transmis „Briliantul jucătorilor în vestiar

Adrian Mutu, reacţie după Rapid - U Cluj 1-0

Adrian Mutu, bucurie la finalul unui meci / Facebook FC Rapid 1923

Adrian Mutu şi-a felicitat jucătorii, după Rapid – FCSB 2-0. Antrenorul „vişiniilor” a avut un mesaj chiar în vestiar, la finalul derby-ului încins de pe Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a învins rivala FCSB, scor 2-0, într-un derby din etapa a doua de Superliga. „Giuleştenii” s-au impus prin golurile marcate de Marko Dugandzic şi Cristi Săpunaru.

Adrian Mutu şi-a felicitat jucătorii în vestiar, după Rapid – FCSB 2-0

După derby-ul de duminică seara, Adrian Mutu a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru prestaţia care le-a adus primele puncte din acest sezon. „Briliantul” a avut un mesaj scurt, dar cuprinzător, pentru elevii săi.

„Băieţi, felicitări, bravo! Victorie muncită, a noastră”, a fost mesajul transmis de Adrian Mutu. Postarea a fost publicată pe contul oficial al celor de la Rapid, unde se pot observa şi jucătorii formaţiei bucureştene, care se felicită după succesul în faţa marii rivale.

Reclamă

Adrian Mutu a avut prima reacţie după ce a învins-o pe FCSB, 2-0

Adrian Mutu a avut prima reacţie după ce a învins-o pe FCSB, 2-0, în etapa secundă a Superligii! „Briliantul” e la primul succes din acest sezon, pe banca giuleştenilor.

Mutu a dezvăluit că Săpunaru i-a spus că va marca. Fostul mare atacant cere însă noi transferuri de la Victor Angelescu, pentru a putea lupta pentru play-off.

„Victoria e victorie, sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor. Cred că e cea mai importantă victorie, era un meci care contează mult pentru noi. La fiecare meci, jucăm la victorie. Ştiam ce încărcăură are acest meci şi voiam să facem suporterii fericiţi.

Reclamă 4 / 0/3

Vă daţi seama că am făcut tot ce se putea pentru a-l convinge să vină la Rapid (n.r. – pe Marko Dugandzic). E un jucător de valoare şi a demonstrat asta în seara asta. Ne mai trebuie un atacant. Discutam cu Victor în vestiar, pe bancă aveam 3 copii, îmi plac. Dar sunt meciuri ca acesta unde trebuie experienţă.

Toţi jucătorii pe care i-am trimis au intrat bine în meci. A fost o victorie muncită. Mă bucur că nu am luat gol. Săpunaru mi-a pus înainte de meci că dă gol, mi-a zis că dă cu capul. I-am spus că atunci când se antrenează cum se antrenează, fotbalul răsplăteşte. Am încredere în experienţa lui şi ştiu că poate gestiona bine aceste momente. Îl cunosc bine şi ştiu ce încărcătură îi provoacă acest meci. I-am spus că este căpitanul nostru”, a spus Mutu, după meci.

Universitate Craiova – Rapid, meci de foc în etapa a treia a Superligii

După această victorie, Rapid a întrecut-o pe FCSB în clasamentul Superligii, având 3 puncte. Roş-albaştrii au rămas cu un singur punct, după egalul cu U Cluj, din prima etapă.

Pentru giuleşteni, urmează al treilea meci de foc, în deplasare cu Universitatea Craiova, echipă care e fără victorie în acest sezon, cu Laszlo Balint pe bancă.

„Nu ne gândim la titlu, ne aşteaptă Universitatea Craiova. A fost de la început o prietenie cu galeria. Sunt profesionist, îmi fac treaba unde mă duc. Aţi văzut ce atmosferă au făcut”, a mai spus Mutu.

Recomandări
  • Adrian Mutu, moment de descătuşare în vestiar
  • Rapid a învins FCSB cu scorul de 2-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și