Închide meniul

Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură

Dan Roșu Publicat: 20 octombrie 2024, 9:44

Reclamă
Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant la semnătură

Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1!

Adrian Mutu, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Adrian Mutu a primit o ofertă surprinzătoare din Liga 1. Hermannstadt este clubul care l-a abordat pe Briliant, după perioada dificilă prin care trece echipa lui Marius Măldărăşanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gsp.ro susţine că Hermannstadt l-a abordat deja pe Adi Mutu, dar pretenţiile Fenomenului au fost peste posibilităţile sibienilor, astfel că negocierile au picat din faşă.

Adrian Mutu, ofertă surpriză de la Hermannstadt

Mutu ar fi cerut 80.000 de euro la semnătură, o sumă considerată prea mare de conducerea lui Hermannstadt, care aşteaptă oricum demisia de onoare a lui Marius Măldărăşanu, după cele cinci etape fără victorie. Ultima victorie a avut loc la finalul lui august, 6-2 cu Poli Iaşi.

„Dacă există onoare, ar trebui să-și dea demisia. Senzația mea este că el a pierdut echipa. A scăpat-o de sub control, deciziile lui nu mai au efect. Înaintea meciului cu Gloria, când am văzut echipa, era să scap telefonul din mână, vă spun sincer.

Șase schimbări în primul unsprezece? Jumătate de echipă? Tocmai el, care nu e adeptul schimbărilor masive și merge mult pe omogenitate?! La ce au ajutat? A, da, n-am mai luat patru goluri, ci trei”, a spus Claudiu Rotar, pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Reclamă

Constantin Budescu, gol fabulos în Gloria Buzău – Hermannstadt

Ultimul meci disputat de Hermannstadt a adus încă un eşec ruşinos, 0-3 la Buzău, cu Gloria. Dar şi un gol spectaculos marcat de Constantin Budescu.

În minutul 71, Budescu a marcat cu un şut cu piciorul stâng la colţul lung. Faza din care Budescu a marcat a fost una senzaţională. Işfan i-a pasat lui Budescu cu călcâiul, acesta a schimbat partea cu o pasă cu exteriorul. Mingea a revenit la Budescu, care a deviat cu exteriorul în careul sibienilor. Budescu a reprimit mingea şi a prins un şut impecabil la colţul lung.

Budescu a fost schimbat în minutul 82 cu Matos, iar tot stadionul l-a aplaudat şi i-a scandat numele. Budescu a ajuns la 5 goluri marcate în acest sezon pentru Gloria Buzău.

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 21 oct.

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20 21 oct.

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19 21 oct.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 FotoDenis Drăguş, anunţ ferm înainte de Dinamo – FCSB: „Ei sper să câştige!”. Ce a spus când a fost pus să aleagă „adevărata Steaua”
Citește și