Închide meniul

Adrian Mutu, reacţie categorică la conferinţa de presă de după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: „N-ar trebui să mai stau!”

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2023, 10:28

Reclamă
Adrian Mutu, reacţie categorică la conferinţa de presă de după Universitatea Craiova – Rapid 3-1: „N-ar trebui să mai stau!

Adrian Mutu, reacţie categorică la conferinţa de presă de după Universitatea Craiova - Rapid 3-1

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă

Adrian Mutu a avut o reacţie categorică la conferinţa de presă, de la finalul partidei dintre Universitatea Craiova şi Rapid, încheiată cu scorul de 3-1. Tehnicianul giuleştenilor a fost extrem de nervos, şi l-a pus la punct pe un jurnalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este singura echipă din play-off fără victorie. La finalul meciului cu Universitatea Craiova, fanii giuleşteni i-au strigat „Demisia” lui Adrian Mutu, fiind nemulţumiţi de rezultatele înregistrate de echipă în ultimele etape.

Adrian Mutu, reacţie categorică la conferinţa de presă de după Universitatea Craiova – Rapid 3-1

La conferinţa de presă de la finalul meciului din Bănie, un jurnalist l-a întrebat pe Adrian Mutu dacă i se pare ruşinos că Rapid nu a reuşit să se impună în duelul cu Universitatea Craiova.

„Briliantul” a fost vizibil deranjat de întrebarea care i-a fost pusă, şi a avut un răspuns categoric. Acesta a declarat că oamenii sunt deranjaţi de faptul că Rapid s-a calificat în play-off, şi tot sezonul s-a clasat în primele cinci din Liga 1.

De asemenea, Mutu a mai transmis faptul că şi Uiversitatea Craiova a traversat o perioadă destul de modestă, până la intrarea în play-off.

Reclamă

„De ce e ruşine? Chiar nu înţeleg. Şi Craiova ta era în acelaşi punct ca noi. Dacă folosiţi asemenea cuvinte, „ruşine”, mi se pare că nu ştiţi de… Mi se pare că vorbim degeaba aici. N-ar trebui să mai stau când spuneţi asemenea lucruri.

Să nu uităm că timp de 82 de minute cu Craiova a fost scorul de 1-1, nu a avut 3-0, hai să fim serioşi. Poate lumea aştepta mai multe, dar dacă lumea e nemulţumită că Rapid a stat mereu în primele cinci locuri şi a intrat în play-off… Eu chiar nu mai am ce să mai zic.

Dacă lumea avea alte aşteptări, eu zic că nu e conform cu realitate. (n.r. De reacţia galeriei?) Tocmai am răspuns, n-are rost să mă repet.

Reclamă 4 / 0/3

Abia am răspuns, eu chiar nu am cum să comentez reacţia galeriei. Când există o criză de rezultate în play-off, obţinând doar două puncte, normal că accept critica şi încerc să merg mai departe”, a declarat Adrian Mutu, în conferinţa de presă de la finalul meciului.

Cristi Săpunaru, discurs manifest după Universitatea Craiova – Rapid 3-1

Cristi Săpunaru a avut un discurs manifest după Universitatea Craiova – Rapid 3-1. Săpunaru a spus că dacă i se va cere să plece de la echipă, atunci se va conforma. Rapid a ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

Cristi Săpunaru spune că Mutu nu are nicio vină pentru eşecul din derby şi că jucătorii sunt singurii vinovaţi. Mai mult, Săpunaru vrea mobilizare maximă pentru derby-ul cu FCSB, pe care vrea să îl câştige cu orice preţ. Săpunaru s-a enervat în momentul în care a vorbit despre lupta la titlu.

„Suntem la Rapid, de aia e presiune. Atât timp cât arăți la Rapid că-ți dorești să câștigi și dai totul pe teren nu o să-ți spună nimeni nimic, chiar dacă pierzi și cu 5-0. Nu știu dacă Adi Mutu este vinovatul. Suntem toți vinovați, pentru că noi am jucat.

Noi suntem răspunzători pentru rezultatele pe care le-am avut până acum. Trebuie să ne revenim mental în această săptămână și ne vom da silința să câștigăm meciul cu FCSB.

Dacă este nevoie să plec, o să plec cu cea mai mare plăcere. Dacă sunt nemulțumiți noi plecăm, nicio problemă. Avem bărbăție. Nu e nicio rușine să plecăm, să vină alții mai buni!. De titlul ăla mă interesează pe mine? Sunt înnebunit de titlul ăla, de ei mă interesează cine câștigă titlul, sincer… O să vină toți să joace pe Giulești. Îi așteptăm cu drag”, a fost discursul manifest al lui Cristi Săpunaru după Universitatea Craiova – Rapid 3-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și