Închide meniul

Adrian Mutu, reacție fermă după transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux: „Nu m-a surprins!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 25 ianuarie 2023, 17:06

Adrian Mutu, reacție fermă după transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux: Nu m-a surprins!”

Adi Mutu e în doliu

Adrian Mutu, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Adrian Mutu, antrenorul principal de la Rapid, a avut o reacție fermă după transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezii de la Bordeaux au plătit două milioane de euro pentru transferul lui Alexi Pitu de la Farul Constanța.

Adrian Mutu, reacție fermă după transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux

Adrian Mutu susține că nu a fost surprins de transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux. „Briliantul” este de părere că fostul fotbalist de la Farul Constanța va face față în fotbalul din Franța.

„Nu m-a surprins transferul lui Alexi Pitu. Cred că în acest sezon a dovedit că este un jucător important pentru Farul, a fost decisiv în multe meciuri. Îi urez succes acolo, sper să rămână și să urce cât mai sus. Da, cred că va face față”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul unei conferințe de presă.

În prezent, Bordeaux se află pe locul 2 din Ligue 2, cu 33 de puncte obținute după 19 meciuri jucate.

Reclamă

Alexi Pitu: „Sunt foarte fericit pentru acest transfer!”

„Sunt foarte fericit pentru acest transfer. Fac vizita medicală, apoi vom vedea. Am vorbit cu Mister după meciul cu CFR. Nu mă așteptam, a fost ceva din scurt. Nu a fost un target.

E un pas important, un campionat bun, o echipă de tradiție, sunt pregătit. Sunt pregătit pentru ce va urma. Mi-am luat rămas bun de la colegi. Nu știu franceză, știu engleză, dar învăț și franceză.

(n.r. – Gică Hagi) Mi-a zis să am încredere în mine. Nu vreau să mă compar cu alți jucători. Sper să am evoluții cât mai bune, asta e important. Sunt optimist, cred în calitățile mele, cred că pot să mă impun acolo. Colegii mei au fost foarte fericiți.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este un stres, am încredere în mine, am calități. Trebuie să joc la echipa de club, apoi mă gândesc și la națională”, a declarat Alexi Pitu, la plecarea în Franța.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” Vezi toate știrile
Citește și