Închide meniul

Adrian Mutu s-a înţeles cu Neftchi Baku! Anunţul făcut de presa din Azerbaidjan. Când va fi prezentat oficial

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2023, 14:40

Adrian Mutu s-a înţeles cu Neftchi Baku! Anunţul făcut de presa din Azerbaidjan. Când va fi prezentat oficial

Adrian Mutu va fi prezentat în orele următoare la Neftchi Baku

Captură Antena Sport

Adrian Mutu s-a înţeles cu Neftchi Baku! Presa din Azerbaidjan a anunţat că cele două părţi s-au înţeles, iar antrenorul urmează să fie prezentat în orele următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu pleacă la fosta echipă a lui Laurenţiu Reghecampf şi va câştiga un salariu uriaş: 650.000 de euro pe an.

Adrian Mutu s-a înţeles cu Neftchi Baku! Anunţul făcut de presa din Azerbaidjan

„Putem să vă anunțăm că este un nou antrenor principal la Neftchi. În această dimineață au fost discutate toate detaliile cu tehnicianul român și s-a ajuns la o înțelegere. 

Clubul și-a dat OK-ul pentru Adrian Mutu. Anunțul oficial urmează să fie anunțat până mâine, cel târziu„, au scris cei de la sportinfo.az.

În locul lui Mutu, la Rapid va veni Cristiano Bergodi.  Patru antrenori au fost pe lista Rapidului pentru înlocuirea lui Adrian Mutu: Cristiano Bergodi, Daniel Isăilă, Marius Șumudică și Daniel Pancu. În cele din urmă, giuleştenii l-au ales pe primul dintre aceştia.

Reclamă

Cristiano Bergodi a fost în negocieri cu CFR Cluj după ce s-a despărţit de Sepsi, dar în cele din urmă Andrea Mandorlini a preluat formaţia ardeleană.

Florin Prunea, atac devastator la adresa lui Adrian Mutu

Florin Prunea, atac devastator la adresa lui Adrian Mutu. Fostul portar al echipei naționale nu înțelege decizia „Briliantului” de a pleca de la Rapid. Fostul portar l-a criticat pe Adrian Mutu, pentru că a ales să plece de la Rapid. Florin Prunea este de părere că mutarea tehnicianului în Azerbaidjan este una jenantă, pentru că acesta ar avea destul timp să câștige și bani.

Pentru Mutu, Rapidul devenise o corvoadă. Când iei șapte de la Sparta Praga, când iei șapte de la Farul… Îl vedeam cum se duce la stadion, îl vedeam cu capul în pământ în fața suporterilor…

Reclamă 4 / 0/3

A venit această oportunitate, care, din punctul meu de vedere, este un pas înapoi pentru Mutu. Dacă nu ar fi câștigat meciul cu FCSB, Mutu nu era păstrat.

Să lași Rapid București pentru Neftci Baku… Cu toată stima, mi se pare hilar, jenant. Ai timp să câștigi și bani. Eu zic că el trebuia să-și ducă la capăt contractul, mai ales că oamenii ăștia i-au prelungit contractul cu doi ani.

De acum, cine va vrea să-l angajeze pe Adi Mutu, se va gândi de trei ori. Pare un băiat tânăr disperat după bani. El a început prost cariera asta de antrenor. De la Rapid pleacă pe ușa din spate”, a spus Prunea, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și