Închide meniul

Adrian Mutu şi-a ales jucătorul favorit de la FCSB: „E genul de număr 10 pe vechi”

Dan Roșu Publicat: 3 august 2024, 15:12

Reclamă
Adrian Mutu şi-a ales jucătorul favorit de la FCSB: „E genul de număr 10 pe vechi

Adrian Mutu şi-a ales jucărul favorit de la FCSB: "E genul de număr 10 pe vechi"

Adrian Mutu, la finalul unui meci - Profimedia Images

Adrian Mutu şi-a ales jucătorul favorit de la FCSB, echipa calificată în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde se va duela cu Sparta Praga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mutu nu l-a ales pe Vlad Chiricheş ca fiind liderul echipei campioane, ci pe Darius Olaru. Venit după un sezon solid, căpitanul roş-albaştrilor ar putea avea un rol şi mai important după plecarea golgheterului Florinel Coman, la Al-Gharafa.

Adrian Mutu şi-a ales jucătorul favorit de la FCSB: „E genul de număr 10 pe vechi”

„Nu devin o echipă normală, FCSB nu e o echipă normală. Darius Olaru e mult mai matur, a avut și ghinion acum, s-a gândit și la alte meciuri. Am văzut FCSB fără Olaru, dar nu fără Olaru în forma asta. Olaru mi se pare un jucător care a crescut nu doar în calitate, e mult mai consistent.

E un jucător important în angrenajul lor prin tot ce dă la momentul actual, nu dă numai goluri, ci și muncește în partea defensivă și aleargă foarte mult. E genul de număr 10 pe vechi, adică nu stă de la mijloc în sus, ci se duce înainte și înapoi. A ajuns la o calitate fotbalistică care îl recomandă să fie liderul echipei”, a spus Mutu, citat de fanatik.ro.

Darius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga

Darius Olaru a avut un mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga, din turul 3 preliminar Champions League. Campioana României a obţinut calificarea în minutul 90, graţie golului marcat de William Baeten, în meciul transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

La finalul partidei, Darius Olaru a dezvăluit că va vedea zilele acestea dacă va putea juca în meciurile următoare, după lovitura primită la cap. De asemenea, el este extrem de încrezător în şansele roş-albaştrilor în dubla cu Sparta Praga:

„Ne bucurăm că am reuşit să ne calificăm şi că ne aşteaptă adversari dificili în continuare. Abia aşteptăm.

Da, m-am accidentat. Am ţinut să continui pentru că am vrut să îmi ajut echipa, atât am putut în această seară. Vom vedea pe viitor dacă mi-am spart capul destul de rău. Voi vedea dacă voi putea juca meciurile următoare. Nu am putut asculta ce indicaţii a dat (n.r. Charalambous la pauză) pentru că eram în cabinetul doctorului. Mă pansa.

Reclamă

Nu ştiu dacă le e frică de noi. Ştiu că au o echipă foarte bună şi ei şi acum îi vom analiza şi noi. Vedem ce puncte slabe au şi încercăm să îi lovim. Orice echipă poate fi bătută. Dacă noi suntem bine, putem să ne calificăm mai departe”, a declarat Darius Olaru, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:18

Imane Khelif a învins-o pe Luca Anna Hamori şi şi-a asigurat o medalie olimpică

20:00

Farul Constanța – Poli Iași LIVE TEXT (21:00). Gică Hagi, în căutarea primei victorii din acest sezon. Echipele de start

19:45

Elisabeta Lipă, anunţ despre gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac: „Nu falimentează! Mi-a zis asta!”

19:24

Mesajul lui Dan Petrescu pentru Louis Munteanu: „Sper să aibă noroc! El trebuie să intre în teren și să joace fotbal!”

19:15

Chen Meng şi-a apărat titlul olimpic, după o finală colosală cu Sun Yingsha

18:50

Simone Biles a câştigat medalia de aur la sărituri! Un nou record uriaş pentru gimnasta din SUA

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 4 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 5 Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic 6 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”
Citește și