Închide meniul
EXCLUSIV

Darius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare

Alex Masgras Publicat: 1 august 2024, 0:16

Reclamă
Darius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim. Ce a spus despre accidentare

Darius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB - Sparta Praga: "Încercăm să-i lovim". Ce a spus despre accidentare

Darius Olaru, după Maccabi - FCSB / Antena Sport

Darius Olaru a avut un mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga, din turul 3 preliminar Champions League. Campioana României a obţinut calificarea în minutul 90, graţie golului marcat de William Baeten, în meciul transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul echipei lui Elias Charalambous, Darius Olaru, şi-a spart capul în prima repriză, după o ciocnire cu un adversar, dar a continuat partida cu un bandaj pe cap. În cele din urmă, el a fost schimbat în minutul 63 cu Baba Alhassan.

Darius Olaru, mesaj războinic înaintea dublei FCSB – Sparta Praga: „Încercăm să-i lovim”. Ce a spus despre accidentare

La finalul partidei, Darius Olaru a dezvăluit că va vedea zilele acestea dacă va putea juca în meciurile următoare, după lovitura primită la cap. De asemenea, el este extrem de încrezător în şansele roş-albaştrilor în dubla cu Sparta Praga:

„Ne bucurăm că am reuşit să ne calificăm şi că ne aşteaptă adversari dificili în continuare. Abia aşteptăm.

Da, m-am accidentat. Am ţinut să continui pentru că am vrut să îmi ajut echipa, atât am putut în această seară. Vom vedea pe viitor dacă mi-am spart capul destul de rău. Voi vedea dacă voi putea juca meciurile următoare. Nu am putut asculta ce indicaţii a dat (n.r. Charalambous la pauză) pentru că eram în cabinetul doctorului. Mă pansa.

Reclamă
Reclamă 4

Nu ştiu dacă le e frică de noi. Ştiu că au o echipă foarte bună şi ei şi acum îi vom analiza şi noi. Vedem ce puncte slabe au şi încercăm să îi lovim. Orice echipă poate fi bătută. Dacă noi suntem bine, putem să ne calificăm mai departe”, a declarat Darius Olaru, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Darius Olaru, umplut de sânge în Maccabi – FCSB

Darius Olaru a fost umplut de sânge în meciul Maccabi Tel Aviv – FCSB, care poate fi urmărit în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Mijlocaşul campioanei României a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă.

În minutul 16, căpitanul FCSB-ului a încercat să respingă o minge cu capul, moment în care a fost busculat de un adversar. A fost pus la pământ!

Reclamă

Addo l-a lovit din plin pe Olaru, iar internaţionalul român s-a umplut imediat de sânge pe faţă. Medicii au intrat pe teren în încercarea de a-i opri rapid sângerarea. Imaginile au fost greu de urmărit.

După mai multe momente de panică, mijlocaşul FCSB-ului a fost scos la marginea terenului şi a fost bandajat. Darius Olaru a revenit pe gazon după mai multe minute.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani este jucător de bază pentru Elias Charalambous. În acest sezon, Olaru a înscris 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă în cele cinci meciuri oficiale. În ediţia 2023-2024 a Ligii 1 a reuşit 15 goluri şi 5 assist-uri.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:03

Pan Zhanle, reacţie imediată după scandalul de dopaj din jurul echipei Chinei: „Din mai până în iulie am avut 21 de teste”

11:31

Cum a reacţionat Gigi Becali după ce a aflat că Mircea Lucescu e în pole-position pentru preluarea naţionalei! Sfat pentru FRF

11:30

LIVE TEXTAncuţa Bodnar şi Simona Radiş luptă ACUM pentru medalie, la Jocurile Olimpice! Alte trei echipaje din România, în finale

11:13

„Ziceai că e Maradona, era peste tot!” Gigi Becali, impresionat de un jucător, după ce FCSB a învins-o pe Maccabi

11:08

Scandal uriaş după cursa de 100 de metri liber la care David Popovici a luat bronz: „E un trişor. Nu e real ce s-a întâmplat”

11:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Emoţii uriaşe în finalele la canotaj şi gimnastică la Paris

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și