Închide meniul

Adrian Mutu și-a făcut planurile la Rapid, înainte de reluarea Ligii 1 + Mesaj pentru fani: „Sunt rapidist la fel de mult cât am fost dinamovist!”

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2023, 13:26

Reclamă
Adrian Mutu și-a făcut planurile la Rapid, înainte de reluarea Ligii 1 + Mesaj pentru fani: Sunt rapidist la fel de mult cât am fost dinamovist!”

Adrian Mutu a "uitat" de FCSB

Adrian Mutu este antrenorul Rapidului / Antena Sport

Adrian Mutu și-a făcut planurile la Rapid, înainte de reluarea sezonului în Liga 1. Tehnicianul giuleștenilor este mândru de rezultatele înregistrate în prima parte a stagiunii, însă mai așteaptă întăriri în această pauză competițională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a încheiat anul 2022 pe locul patru, la egalitate cu rivala de la FCSB, care ocupă ultimul loc de podium. Giuleștenii au acumulat 38 de puncte, după primele 21 de runde disputate.

Adrian Mutu și-a făcut planurile la Rapid

Adrian Mutu a declarat că parcursul echipei sale a fost unul bun, în anul precedent, și are încredere în proiectul de la Rapid. „Briliantul” le cere jucătorilor săi să conștientizeze faptul că joacă la un club de tradiție din Liga 1, club care emite pretenții la primele locuri.

Rapid e în grafic acum. Bineînțeles că vrem mai mult, îmi doresc ca jucătorii să conștientizeze că joacă într-o echipă mare. La un club care are pretenții, cu suporteri exigenți. Atunci când realizează acest lucru, evident că sunt forțați să dea mai mult și obțin mai mult.

Suntem, cred eu, pe un drum bun, am trecut la un nivel superior față de ce eram. Lucrurile trebuie făcute bine, cu calm. Avem nevoie de o bază solidă pentru a ridica ceva frumos.

Reclamă

Nu multe. Sigur, am nevoie de jucători. Clubul știe ceea ce gândesc eu. Împreună am decis să mai aducem jucători. Aștept, sper să vină cât mai repede”, a declarat Adrian Mutu, pentru gsp.ro.

Adrian Mutu a fost întrebat și despre trecutul său dinamovist, având în vedere faptul că antrenează rivala „câinilor”, Rapid. Tehnicianul a declarat că se simte unul dintre giuleșteni, deoarece a avut parte de toată susținerea clubului.

Nu știu ce să zic. Eu am fost doar un an la Dinamo. Acum am aproape un an la Rapid. Practic, în momentul acesta, sunt rapidist la fel de mult pe cât am fost dinamovist. E cam egală perioada. Nu știu, nu aș putea răspunde la ce ai zis. Ce pot spune însă e că am venit cu mare dorință de a face performanță. Am avut disponibilitatea conducerii, am condițiile necesare pentru a putea crește ca antrenor, dar și echipa ca valoare”, a mai spus Adrian Mutu, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Răzvan Raț, dezvăluiri fabuloase despre Adrian Mutu

Răzvan Raț a făcut dezvăluiri fabuloase despre Adrian Mutu. Fostul fundaș al naționalei se cunoaște de multă vreme cu „Briliantul” și sunt prieteni foarte apropiați.

Eu zic că tupeul l-a ajutat și a recunoscut și el. A fost și pozitiv și negativ în anumite momente. Eu nu-l recunosc, stau cu el la masă și am impresia că nu stau cu Adrian Mutu. Interiorul e foarte mult schimbat. Am stat împreună, îl știu de la 16 ani.

Foarte mult s-a schimbat. Avem tot felul de discuții și de fotbal și de viață în general și îi spun ‘tu nu ești Mutu’. S-a schimbat doar în bine. Eu am mai spus-o, a fost un tâmpit de când îl știu. E un alt Mutu, schimbat sută la sută în bine”, a spus Răzvan Raț, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și