Închide meniul

Adrian Porumboiu i-a făcut praf pe Joyskim Dawa și Syiabonga Ngezana, după Petrolul – FCSB 2-2: „Tăietori de lemne”

Alex Ioniță Publicat: 29 octombrie 2023, 12:29

Reclamă
Adrian Porumboiu i-a făcut praf pe Joyskim Dawa și Syiabonga Ngezana, după Petrolul – FCSB 2-2: Tăietori de lemne”

Adrian Porumboiu i-a făcut praf pe Joyskim Dawa și Syiabonga Ngezana, după Petrolul - FCSB 2-2

Adrian Porumboiu, la un meci / Hepta

Adrian Porumboiu i-a făcut praf pe Joyskim Dawa și Syiabonga Ngezana, după Petrolul – FCSB 2-2. Fostul finanțator de la FC Vaslui i-a criticat dur pe fundașii centrali din lotul lui Elias Charalambous, după ce vicecampioana a ratat victoria în fața „lupilor galbeni” la ultima fază a meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soarta meciului a fost decisă de o lovitură de la 11 metri, transformată de Gicu Grozav în prelungirile duelului de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Lovitura de la 11 metri a fost provocată de Ngezana, care l-a faultat în careu pe Jair.

Adrian Porumboiu i-a făcut praf pe Joyskim Dawa și Syiabonga Ngezana, după Petrolul – FCSB 2-2. Mesajul fostului patron

Fostul patron al FC Vaslui este de părere că prestația celor doi funași centrali din lotul vicecampioanei a lăsat de dorit în partida care a contat pentru etapa a 14-a din Liga 1. Adrian Porumboiu i-a comparat pe cei doi cu „tăietorii de lemne”, după faulturile neinspirate pe care aceștia le-au provocat în timpul partidei.

„FCSB a avut o tradiţie de a pasa, e o echipă tehnică. Bă, tăietori de lemne sunt şi în România. Du-te ia tăietorii de lemne pentru austrieci şi îi bagi pe ăia să joace.

Ngezana pare mai tehnic, dar e mai balerin, mai cizelat. Îl lăuda Gigi, dar nu are treabă. Cum să faci penalty la faza aia? Am văzut reluarea. Am revenit spre final şi am văzut finalul.

Reclamă

Am văzut şi grozăvia aia de 11 metri. Se terminase filmul, de aia m-am uitat la finalul meciului”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit fanatik.ro.

Dacă Ngezana a provocat penalty-ul din care Gicu Grozav a stabilit scorul final al partidei, Dawa a fost schimat de către cei de la FCSB în minutul 35. Înainte de ieșirea de pe teren, acesta a avut o intrare foarte după la Sergiu Hanca și a primit cartonașul galben. După meci, jucătorul celor de la Petrolul a părăsit arena „Ilie Oană” în cârje.

Florin Răducioiu, reacție tranșantă după Petrolul – FCSB 2-2

Fostul mare atacant al echipei naționale este de părere că FCSB a avut evoluții asemănătoare în aproape toate sezoanele, de la câștigarea ultimului titlu. Florin Răducioiu a menționat faptul că are un deja-vu, având în vedere faptul că echipa „roș-albastră” s-a încurcat, de-a lungul timpului, cu un număr foarte mare de formații care nu erau favorite, în duelurile directe.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu e prima dată când se întâmplă în acest campionat. FCSB nu reuşeşte sau nu are capacitatea de a gestiona un avantaj de două goluri.

S-a mai întâmplat, nu chiar la o diferenţă de două goluri. Şi cu „U” Cluj şi la Hermannstadt, deci ceva nu e în regulă.

Această echipă nu are capacitatea de a gestiona acest avantaj. Am spus că nu va fi un meci simplu, dar trebuie să fi mai eficient, să dai mai multe goluri. Cum a fost Bayern Munchen astăzi, de exemplu.

Am un deja-vu (n.r. evoluţiile din sezonul trecut), lista e lungă. Ceva nu e în regulă. Au luat primul gol, evident că intră un pic în panică, îşi pierd punctele de reper, distanţele sunt din ce în ce mai mari între compartimente”, a spus Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și