Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Porumboiu, ironic după ce CFR Cluj a devenit campioană în fața lui FCSB. „În ADN-ul lor intră și greșelile de arbitraj!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 mai 2022, 17:39 / Actualizat: 19 mai 2022, 18:44

Adrian Porumboiu, ironic după ce CFR Cluj a devenit campioană în fața lui FCSB. „În ADN-ul lor intră și greșelile de arbitraj!

Adrian Porumboiu i-a ironizat pe jucătorii de la FCSB

Adrian Porumboiu / Hepta

Adrian Porumboiu susține că CFR Cluj a câștigat lupta la titlu cu FCSB datorită greșelilor de arbitraj, care au influențat rezultatele din ultimele meciuri ale campionatului. Fostul mare arbitru l-a ironizat pe Camora după bucuria de titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camora a declarat că face parte din ADN-ul CFR-ului să câștige titluri. Porumboiu, ironic, a spus că fundașul campioanei a uitat să precizeze că și greșelile de arbitraj fac parte din ADN-ul clubului din Gruia.

Adrian Porumboiu, ironic după ce CFR Cluj a devenit campioană în fața lui FCSB

„Nu-mi sunt simpatici nici ei, nici FCBS-ul. Că i-au ajutat pe ei (n.r. – CFR Cluj) greselile de arbitraj… Mi-a plăcut declarația lui Camora care a spus ca intră în ADN-ul CFR-ului să câștige campionatul.

Trebuia să spună că tot în ADN-ul CFR-ului e și sprijinul arbitrilor. Tot în ADN intră și greșelile de arbitraj. Bine că a scapat de ADN-urile astea și Kovacs și a ajuns unde a ajuns”, a spus Adrian Porumboiu, în exclusivitate pentru www.as.ro.

FCSB a pierdut titlul după ce a remizat 2-2 cu FC Voluntari, iar CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova. Roș-albaștrii au acuzat că golul al doilea al celor de la Voluntari, din minutul 88, a fost marcat din ofsaid. S-au plâns și că prima reușită a CFR-ului din meciul cu Universitatea Craiova, din secunda 88, a fost tot din poziție neregulamentară.

Reclamă

În cazul în care diferența de puncte dintre CFR și FCSB rămânea de două puncte, titlul s-ar fi dat în ultima etapă, când cele două rivale au meci direct.

14 puncte a fost diferența dintre CFR Cluj și FCSB la finalul sezonului regular, cea mai mare dintre primele două clasate de când există sistemul cu play-off/play-out în România.

Mircea Lucescu, reacție nervoasă după ce CFR Cluj a devenit campioană în fața lui FCSB

Mircea Lucescu nu e încântat de finalul de sezon în Liga 1, după ce CFR Cluj a devenit campioană în fața lui FCSB. „Il Luce” consideră și el că titlul s-a dat în urma greșelilor de arbitraj, care au dezavantajat echipa lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mi-a plăcut! Trebuia să fie introdus VAR-ul și la noi. Și atunci campionatul era decis în ultima etapă. Pentru că la Steaua a fost ofsaid clar la golul de 2-2. Dacă aveam VAR, altul era și finalul de campionat. E frustrant să pierzi campionatul în condițiile astea.

Alta e să-l pierzi într-o confruntare directă. Inclusiv la Cluj am înțeles că a fost un ofsaid, dar CFR merita campionatul pentru Dan Petrescu, fiindcă este un tip dedicat sută la sută meseriei pe care o are”, a spus Mircea Lucescu, conform gsp.ro.

Mihai Stoica: „Era suficient dacă nu erau greşelile de arbitraj”

Oficialul de la clubul lui Gigi Becali susține că roș-albaștrii au fost echipa mai bună în play-off. Mihai Stoica susține că FCSB a pierdut titlul din cauza greșelilor de arbitraj.

„Pentru mine, campionatul a început în play-off. Ce a fost în sezonul regular, a fost altceva. În play-off, noi am câştigat şapte meciuri, am pierdut unul din cauza unei erori grave de arbitraj la 0-0 şi am mai făcut un egal tot din cauza unei erori de arbitraj. La noi, echipa a fost pregătită ca să joace în play-off, unde sunt punctele întregi. (n.r. – parcursul din play-off) Era suficient dacă nu erau greşelile de arbitraj”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

2015 e anul în care FCSB a câștigat ultimul titlu.

Recomandări
  • CFR Cluj, campioană pentru al cincilea an la rând
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și