Închide meniul

Adrian Porumboiu, sfat pentru Dan Şucu: „La Rapid, cel mai potrivit e tot Marius Şumudică!”

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2023, 13:11

Reclamă
Adrian Porumboiu, sfat pentru Dan Şucu: „La Rapid, cel mai potrivit e tot Marius Şumudică!

Adrian Porumboiu, sfat pentru Dan Şucu: "La Rapid, cel mai potrivit e tot Marius Şumudică!"

Marius Şumudică, cu fularul Rapidului/ Hepta

Adrian Porumboiu i-a dat un sfat lui Dan Şucu, şi a declarat că Marius Şumudică este antrenorul potrivit pentru Rapid. Fostul patron de la Vaslui a declarat că „Şumi” este un suporter al giuleştenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi a fost adus de Dan Şucu pe banca celor de la Rapid în această vară, după plecarea lui Adrian Mutu. Giuleştenii traversează o perioadă dificilă, având doar cinci puncte în clasament, după cinci runde.

Adrian Porumboiu, sfat pentru Dan Şucu: „La Rapid, cel mai potrivit e tot Marius Şumudică!”

Adrian Porumboiu a declarat că şi pe vremea când Marius Şumudică o antrena pe Vaslui, echipa la care visa era Rapid. Fostul patron al moldovenilor a dezvăluit că „Şumi” este un suporter pătimaş al trupei de sub Grant.

„Am simpatizat, îmi place de ei. În atmosfera care e acolo, cred că cel mai nimerit tot Șumudică era, pentru că știe cu ce… dacă îi tai venele, sigur are sânge vișiniu.

Eu l-am avut la Vaslui și tot la Rapid visa. Omul iubește, e pătimaș.

Reclamă

De Șumudică să nu fie lumea impacientată, supărată, el iubește Rapidul, era la Vaslui și el tot cu Rapidul în cap”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru iamsport.ro.

La începutul sezonului, când Rapid era fără antrenor după plecarea lui Adrian Mutu, se zvonise şi că Marius Şumudică ar fi luat în calcul pentru a-i prelua pe giuleşteni.

Însă, în locul lui „Şumi” a fost preferat Cristiano Bergodi. După acest episod, Şumudică a declarat că nu va mai accepta nicio eventuală propunere din partea giuleştenilor, şi i-a îndemnat pe fani să-l uite.

Reclamă 4 / 0/3

Susțineți-vă antrenorul și uitați-l pe Șumudică! Și dacă îmi faceți ofertă după ce a declarat Bocciu, eu nu mai vin la Rapid. Îi aveți pe Nico, pe Angelescu, pe domnul Șucu.

Să mă scoateți din calcul pe mine. Eu nu vin la Rapid. Șumudică refuză în momentul de față să preia Rapidul, dacă voi fi ofertat”, a declarat în urmă cu ceva timp, Marius Şumudică.

Marius Şumudică, semnal de alarmă pentru conducerea Rapidului

Marius Şumudică a transmis un semnal de alarmă pentru conducerea Rapidului. „Şumi” consideră că e un dezastru ce se întâmplă la Rapid.

„Pe Cîrjan l-am văzut căzut, acum se duce şi mai jos. Anul trecut, apărarea era cea mai bună a campionatului. Mai departe, e treaba domnului Bergodi.

Poate Mutu avea altă filozofie. E strict problema Rapidului şi cred că ei vor rezolva.

Este un dezastru din punctul meu de vedere şi domnul Bergodi trebuie să găsească soluţii împreună cu domnul Şucu, cu domnul Niculae, cu domnul Angelescu. Este în pericol playoff-ul!

Rapid a pierdut puncte cu echipe cu care se va lupta să prindă playoff-ul. Cu Petrolul, cu Voluntari n-ai voie să pierzi puncte.

Reclamă

Trebuie să se trezească toată lumea. Rapidul meu, că e şi al meu, îl iubesc. Trebuie să vadă unde greşesc. Nu mai poţi să o dai numai pe ghinion. De ce marcăm numai din penalty? Sunt foarte multe întrebări la care trebuie să răspundă”, a spus Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și