Închide meniul

Adrian Şut, dezamăgit de repriza secundă din FCSB – Dinamo: „Am căzut fizic”

Alex Masgras Publicat: 23 iulie 2023, 10:43

Reclamă
Adrian Şut, dezamăgit de repriza secundă din FCSB – Dinamo: „Am căzut fizic

Adrian Şut, dezamăgit de repriza secundă din FCSB - Dinamo

Adrian Şut, în FCSB - Dinamo / Hepta

Adrian Şut, dezamăgit de repriza secundă din FCSB – Dinamo. FCSB a câştigat cu 2-1 derby-ul de pe stadionul Arcul de Triumf, dar a avut emoţii pe final. După ce a dominat categoric prima repriză, echipa lui Elias Charalambous a făcut un pas în spate, iar Dinamo a reuşit să înscrie pe final, după o gafă a lui Ştefan Târnovanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, FCSB a obţinut toate cele trei puncte, având două victorii în primele două etape ale noului sezon din Liga 1. Pentru formaţia roş-albastră urmează meciul de miercuri, cu CSKA 1948 Sofia, care va fi pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Adrian Şut, dezamăgit de repriza secundă din FCSB – Dinamo: „Am căzut fizic”

La finalul partidei cu Dinamo, Adrian Şut a încercat să găsească o explicaţie pentru prestaţia echipei sale din repriza secundă. Şut este de părere că FCSB a căzut din punct de vedere fizic în a doua parte a jocului, dar consideră că este un lucru normal în debutul sezonului, până când jucătorii lui Elias Charalambous vor găsi ritmul d e joc pentru a da 100%:

„Am început foarte bine. O primă repriză foarte bună. Nu au avut niciun șut pe poartă, nu le-am dat nicio șansă. În a doua repriză nu știu dacă ne-am relaxat, dar cred că am căzut și fizic puțin.

E normal, sunt primele meciuri, nu avem ritmul de sută la sută și de asta au avut două ocazii. Nu știu dacă se vede că Dinamo e echipă venită din Liga a 2-a, pasează foarte bine și are un joc foarte frumos.

Reclamă

Dar s-a văzut în această seară că am fost echipa mai bună și mai experimentată, s-a văzut la scor. Puteam să marcăm mai mult, să câștigăm mai lejer, dar acesta a fost scorul. Ne-am gândit doar la meciul cu Dinamo, știam că se poate întâmpla orice.

Voiam să mai dăm goluri. O atmoferă frumoasă, dar din păcate un stadion prea mic. Și pentru Dinamo și pentru ai noștri”, a declarat Adrian Şut, potrivit digisport.ro.

Helmut Duckadam nu l-a menajat pe Ştefan Târnovanu, după FCSB – Dinamo: „Eu l-aş scoate un meci, să se mai liniştească”

Helmut Duckadam nu l-a menajat pe Ştefan Târnovanu, după FCSB – Dinamo. Portarul roş-albaştrilor a gafat la golul „câinilor” din finalul meciului de pe stadionul Arcul de Triumf.

Reclamă 4 / 0/3

Din fericire pentru Târnovanu, FCSB a obţinut tiate cele trei puncte, dar portarul de 23 de ani nu a fost menajat de Helmut Duckadam. FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo cu 2-1.

Eroul de la Sevilla a remarcat doar patru jucători din echipa lui Elias Charalambous, în meciul cu Dinamo: Florinel Coman, Darius Olaru, Alexandru Pantea şi Adrian Şut.

  • Meciul CSKA 1948 Sofia – FCSB, din turul 2 preliminar al Conference League, va putea fi urmărit miercuri, pe 26 iulie, de la ora 20:30, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Mai mult, Duckadam l-a criticat pe Ştefan Târnovanu, după gafa comisă în ultimele minute ale derby-ului cu Dinamo. Fostul mare portar este de părere că Târnovanu ar trebui să fie lăsat pe bancă, după gafele din meciurile cu Farul şi Dinamo. Duckadam se teme că FCSB va face cu Târnovanu aceeaşi greşeală care s-a făcut şi cu Andrei Vlad.

„Din punctul meu de vedere, FCSB ar trebui să se gândească foarte serios la jocul de la Sofia, pentru că în această seară au fost doar 4 fotbaliști care au jucat: Coman, Olaru, Pantea, Șut. Restul zero.

Cred că se va face aceeași greșeală care s-a făcut cu Vlad. Am spus și atunci, dacă a greșit, scoate-l, dă-i o șansă și celuilalt. Nu l-au scos, a greșit în continuare și acum nu mai joacă deloc. Eu l-aș scoate puțin (n.r.- pe Târnovanu), un meci, să se mai liniștească”, a declarat Helmut Duckadam, potrivit digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și