Închide meniul

Adrian Şut, dorit de o echipă din Turcia! Anunţul lui Marius Şumudică: „E cel mai bun număr 6 din România!”

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2023, 23:01

Reclamă
Adrian Şut, dorit de o echipă din Turcia! Anunţul lui Marius Şumudică: „E cel mai bun număr 6 din România!

Adrian Şut, dorit de o echipă din Turcia

Adrian Şut, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Adrian Şut este dorit de o echipă din Turcia! Anunţul a fost făcut de Marius Şumudică, care susţine că Trabzonspor îl monitorizează pe mijlocaşul de la FCSB. „Şumi” a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Şut a fost cumpărat de FCSB de la Academica Clinceni, în vara lui 2019. După un sezon în care a fost cedat sub formă de împrumut tot la formaţia ilfoveană, mijlocaşul a revenit la gruparea roş-albastră în vara lui 2020, şi a devenit jucător de bază.

Adrian Şut, dorit de o echipă din Turcia

Marius Şumudică a dezvăluit că Trabzonspor este în continuare cu ochii pe Adrian Şut. Antrenorul este de părere că jucătorul celor de la FCSB este cel mai bun număr şase din Liga 1, la acest moment.

„Ştiu că în momentul de faţă există interes de la Trabzonspor, iar în momentul de faţă este cel mai bun număr 6 din România. Are loc şi la echipa naţională”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Trabzonspor a mai încercat să-l transfere pe Adrian Şut şi în pauza competiţională din iarnă. La momentul respectiv, turcii ofereau 2 milioane de euro în schimbul mijlocaşului de 24 de ani.

Reclamă

Oferta a fost refuzată de Gigi Becali însă, care a cerut în schimbul lui Adrian Şut suma de trei milioane de euro.

În sezonul trecut, Adrian Şut a bifat 37 de meciuri pentru FCSB, reuşind să marcheze cinci goluri şi să ofere două pase decisive. De asemenea, în acest start de sezon, Şut a fost titular în toate cele patru partide ale roş-albaştrilor.

FCSB are oferte şi pentru Edjouma, Dawa şi Cordea! Anunţul lui Gigi Becali

Gigi Becali a anunţat că Edjouma, Dawa şi Cordea au primit oferte! Patronul celor de la FCSB a anunţat că mai multe formaţii din străinătate sunt interesate de jucătorii echipei sale.

Reclamă 4 / 0/3

Cu victorii pe linie în acest debut de sezon, Gigi Becali a dezvăluit că mai mulţi jucători de la FCSB au primit oferte, fără să accepte vreuna până acum, dezvăluind şi ce sume doreşte pentru Edjouma, Dawa şi Cordea.

„Edjouma are ofertă. Le-am spus să dea un milion pe el. M-a costa pe mine vreo 600-700 de mii. Daţi 500 de mii împrumut, pe urmă un milion. Ori vă costă un milion acum şi banii în rate, că nu am nevoie de bani acum. Ori un milion acum, ori vă costă un milion jumate peste un an.

Dawa s-a acomodat şi e cel mai bun fundaş central din România. A avut ofertă din Grecia. Le-am zis trei milioane, vor să dea două. Nu-l dau.

Şi Cordea are ofertă. Două milioane şi eu am cerut trei. Din Arabia. Eu vreau trei”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și