Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Şut vrea ca derby-ul Dinamo să se dispute în Ghencea: „Acolo ar trebui să jucăm noi!” Ce a spus despre plecarea de la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 iulie 2023, 23:30

Reclamă
Adrian Şut vrea ca derby-ul Dinamo să se dispute în Ghencea: „Acolo ar trebui să jucăm noi! Ce a spus despre plecarea de la FCSB

Sacrificiile făcute de Adrian Şut, până să ajungă la FCSB

Adrian Şut, în timpul unui interviu / Captură AntenaSport

Adrian Şut vrea ca derby-ul cu Dinamo să se dispute în Ghencea, după ce Gigi Becali a anunţat că e convins că marele meci se va juca acolo. Mai mult, Adrian Şut a spus că FCSB ar trebui să joace mereu pe stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început asaltul final pentru a juca derby-ul cu Dinamo pe stadionul Ghencea. După ce Gigi Becali a anunţat că premierul Marcel Ciolacu s-a implicat pentru ca echipa sa să dispute derby-ul cu Dinamo în Ghencea, Adrian Şut a spus că aceasta este şi marea sa dorinţă.

Mai mult, acesta a spus că FCSB ar trebui să joace toate meciurile acolo. FCSB – Dinamo se va disputa pe 22 iunie, cu o zi înainte decât fusese programat iniţial.

Adrian Şut vrea ca derby-ul cu Dinamo să se dispute în Ghencea

Nu cred că ne afectează dacă s-a mutat sau nu meciul. Cred că o să dăm 100% în fiecare meci, indiferent cu cine jucăm. Normal că vrem să jucăm în Ghencea, unde ar trebui să joace Steaua (n.r. – FCSB) şi cred că acolo ar trebui să jucăm noi„, a spus Adrian Şut, în exclusivitate pentru AntenaSport, imediat după ce Gigi Becali a anunţat revenirea echipei pe stadionul Steaua.

„Eu cred că vom juca acolo. Au tot făcut figuri. N-am vorbit cu Ciolacu, dar îi voi da un telefon să îi mulţumesc. Am şi eu relaţii sus. Ciolacu le-a dat ordin „bă, am promis şi mă ţin de cuvânt. Am promis lui Becali că avem obligaţia să joace Steaua (n.r. – FCSB) pe Ghencea, rezolvaţi problema!”. 100% o să jucăm în Ghencea. Lor le e frică de Talpan”, a fost discursul triumfător al lui Gigi Becali.

Reclamă

Adrian Şut vrea să devină campion cu FCSB. Ce a spus despre plecarea de la echipă

Adrian Şut promite un sezon de vis la FCSB. Mijlocaşul roş-albaştrilor a anunţat că nu mai vrea să rateze titlul în acest sezon. În sezonul trecut, Adrian Şut a marcat de 5 ori în cele 32 de partide jucate.

Sperăm să câştigăm fiecare meci şi la final să câştigăm campionatul. Dar e mult până acolo. Când eşti la FCSB nu poţi să te gândeşti la altceva decât să câştigi titlul şi să câştigi toate trofeele puse în joc„, a mai spus Şut.

Adrian Şut a mai vorbit şi despre viitorul său şi a spus că, deşi nu se gândeşte la un transfer în străinătate în acest moment, şi-ar dori ca la un moment dat să joace în Spania. Şut a fost dorit de Copenhaga, însă transferul nu s-a finalizat după ce Gigi Becali a cerut 3 milioane de euro pentru mijlocaşul său.

Reclamă 4 / 0/3

„Atâta timp cât sunt la FCSB, înseamnă că nu a fost ceva concret, că nu s-au înţeles cluburile, Nu mă gândesc la transfer. E clar că la un moment dat orice jucător îşi doreşte un transfer, dar cât timp o să fiu la Steaua o să dau totul aici că să-mi îndeplinesc obiectivele. Mie cel mai mult îmi place campionatul din Spania, dar nu pot să mă gândesc la chestia asta”, a mai spus Adrian Şut, mijlocaşul celor de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și