Închide meniul
Foto

Ahmed Bani s-a comportat ca Salah şi a intrat în conflict cu fanii dinamovişti! Ovidiu Burcă a intervenit imediat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2023, 11:01 / Actualizat: 15 august 2023, 18:10

Reclamă
Ahmed Bani s-a comportat ca Salah şi a intrat în conflict cu fanii dinamovişti! Ovidiu Burcă a intervenit imediat

Ahmed Bani, conflict cu fanii dinamovişti

Captură Digisport

Ahmed Bani a avut conflict cu fanii dinamovişti în timpul partidei cu Botoşani, câştigate de echipa lui Ovidiu Burcă cu scorul de 1-0. Bani a fost înlocuit de Ovidiu Burcă în minutul 76 cu Cătălin Ţîră şi nu şi-a putut ascunde nemulţumirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca şi Mohamed Salah în partida cu Chelsea, Ahmed Bani şi-a scos bandajele de la mână şi a gesticulat nervos în drumul spre banca de rezervă.

Ahmed Bani s-a comportat ca Salah şi a intrat în conflict cu fanii dinamovişti

În momentul în care a ajuns în dreptul băncii de rezerve, Ahmed Bani a avut un schimb de replici cu fanii din tribună. Imediat, Ovidiu Burcă a sărit în apărarea elevului său, iar spiritele s-au calmat.

Ovidiu Burcă, entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0: „Suntem fericiţi, aveam nevoie de victoria asta”

Ovidiu Burcă s-a arătat entuziasmat după Dinamo – Botoşani 1-0. „Câinii” au câştigat cu un autogol din minutul 90+5. Dennis Politic a centrat atunci de pe partea stângă, iar Răzvan Ducan şi-a introdus mingea în propria poartă.

Dinamo a controlat în general jocul. Acelaşi Dennis Politic, care a centrat şi la gol, a mai avut o bară în minutul 62.

Reclamă

Cum am spus înainte de meci, a fost un meci dificil contra unei echipe bune. Joacă fără niciun complex de inferioritate, aţi văzut şi în Giuleşti ce meci bun au făcut.

A fost un meci complicat, dificil, dar suntem fericiţi. Aveam nevoie de victoria asta. Până la urmă, victoriile îţi dau încredere că lucrurile se întâmplă ok.

Am fost echipa care am controlat jocul, nu se pune problema victoriei noastre. Ştiam că poate veni golul destul de târziu, având în vedere că veneam după meciuri în care nu câştigaserăm, nici noi, nici ei.

Reclamă 4 / 0/3

Nu-mi place să fac analize individuale, Hakim e un jucător care are calităţi. Când va înţelege ce vreau de la el va fi un atacant foarte bun, un 9 clasic. E nevoie de răbdare, jucătorii aceştia au nevoie de timp.

Atmosfera este una foarte bună în vestiar. În vestiar nu e încă o ierarhie clară, suntem într-o perioadă de tranziţie, în care lucrurile se sedimentează.

Întâlnim una dintre cele mai bune echipe, Voluntariul în ultimii ani i-aţi văzut în finale de Cupe ale României. Au aceiaşi jucători, ne va aştepta o partidă foarte dificilă”, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro.

FC Botoşani a ajuns pe ultimul loc în Liga 1, Dinamo a urcat pe locul 14

FC Botoşani a ajuns pe ultimul loc în Liga 1, având doar două puncte după primele cinci etape. Pentru moldoveni urmează meciul de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, o altă echipă fără victorie în acest debut de sezon.

De partea cealaltă, Dinamo a urcat pe locul 14 şi a ajuns la patru puncte în primele cinci etape ale sezonului. Etapa viitoare, echipa lui Ovidiu Burcă va merge pe terenul celor de la FC Voluntari.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și