Închide meniul

„Ai cerut 300.000 de euro dacă eşti dat afară?” Răspunsul lui Adrian Mutu, după ce a primit o ofertă din Liga 1!

Bogdan Stănescu Publicat: 11 septembrie 2024, 22:03

Reclamă
„Ai cerut 300.000 de euro dacă eşti dat afară? Răspunsul lui Adrian Mutu, după ce a primit o ofertă din Liga 1!

Răspunsul lui Adrian Mutu, după ce a primit o ofertă din Liga 1!

Adrian Mutu, în timpul unui meci la CFR Cluj / Profimedia Images

Răspunsul lui Adrian Mutu, după ce a primit o ofertă din Liga 1, la întrebarea despre un presupus contract fabulos a fost dat imediat de către „Briliant”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a fost luat în calcul de către Poli Iaşi pentru a prelua echipa din Liga 1. Ieşenii l-au prezentat astăzi pe Emil Săndoi ca noul antrenor al echipei.

„Ai cerut 300.000 de euro dacă eşti dat afară?” Răspunsul lui Adrian Mutu, după ce a primit o ofertă din Liga 1!

„(n.r.: Ai fi cerut un contract fabulos la Poli Iaşi, 300 de mii dacă eşti dat afară şi 12-14 mii pe lună salariu. E adevărat?) Nu e adevărat. Discuţia mea cu dânsul (n.r: cu Cornel Şfaiţer) a fost că i-am mulţumit că s-a gândit la mine. I-am spus că mai aştept.

Cu toate echipele cu care am discutat, fără să dau nume, nu am ajuns la bani. Intenţia mea era de a aştepta.

Nu are sens să intri aşa, mai ales că nu poţi schimba nimic de pe o zi pe alta”, a spus Adrian Mutu la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

OFICIAL | Emil Săndoi a semnat cu Poli Iaşi! Fostul selecţioner al naţionalei U21 a revenit în Liga 1

Emil Săndoi a semnat cu Poli Iaşi! Echipa ieşeană a anunţat că fostul selecţioner al naţionalei U21 va pregăti formaţia din Liga 1.

Săndoi revine în Liga 1, după ce anterior le-a mai pregătit pe Universitatea Craiova, FC Argeş, FC Vaslui sau Chindia Târgovişte.

Bine ai venit, Emil Săndoi!

Reclamă

Noul antrenor principal al echipei noastre este Emil Săndoi. Experimentatul tehnician, cu aproape 300 de meciuri oficiale pe bancă, a semnat, în urmă cu câteva minute, contractul cu Poli Iași. În vârstă de 59 de ani, Emil Săndoi a pregătit mai multe echipe în prima ligă, printre care Universitatea Craiova, FC Argeș, FC Vaslui, Chindia Târgoviște, dar și echipa națională de tineret a României, în două mandate, 2006-2013 și 2022-2023. Săndoi i-a condus pe micii tricolori la turneul final din 2023, găzduit de România.

Ca jucător, noul antrenor al echipei noastre are o carieră impresionantă, cu aproximativ 400 de meciuri oficiale. La națională a bifat 30 de selecții între anii 1987 și 1993, făcând parte și din lotul României la Mondialul din 1990.

Mult succes în Copou, Emil Săndoi!”, a transmis Poli Iaşi pe contul oficial de Facebook.

Emil Săndoi a fost selecţionerul naţionalei U21 în perioada 2020-2022

Emil Săndoi a antrenat-o pe Chindia în perioada 2020-2022. În perioada august 2022 – iunie 2023, Săndoi a fost selecționerul României U21.

Poli Iaşi nu mai avea antrenor de la demisia lui Tony da Silva. Portughezul a renunţat să o mai pregătească pe Poli Iaşi după umilinţa suferită cu Hermannstadt. Hermannstadt – Poli Iaşi s-a încheiat 6-2.

Preşedintele de la Poli Iaşi i-a acordat în continuare încredere lui Tony da Silva, însă tehnicianul a luat decizia de a se despărţi de formaţia din Copou. Portughezul reuşise să o salveze de la retrogradare pe Poli Iaşi sezonul trecut. Emil Săndoi o preia pe Poli Iaşi pe locul 14 în Liga 1. După 8 etape disputate, Poli Iaşi a acumulat numai 7 puncte. Ieşenii au 2 victorii, un egal şi 5 înfrângeri în acest sezon de Liga 1.

FC Hermannstadt a reuşit scorul campionatului, 6-2 cu Poli Iaşi

FC Hermannstadt a reuşit scorul campionatului, 6-2 cu Poli Iaşi! Fondată în 2015, Hermannstadt nu a marcat niciodată până acum 6 goluri într-un meci din Liga 1. Hermannstadt a promovat în prima ligă în 2018. În sezonul 2020-2021 a retrogradat în Liga 2, după ce a încheiat campionatul pe locul 14. A revenit în Liga 1 după doar un sezon petrecut în Liga 2.

Multe goluri la Sibiu, acolo unde gazdele de la Hermannstadt au condus cu 2-0 în minutul 9, după un început incredibil. Silviu Balaure a deschis scorul în minutul 3. Ronaldo Deaconu a făcut 2-0 în minutul 9. În minutul 23 a fost validat şi al treilea gol al meciului, reuşit de Ianis Stoica.

Scorul pauzei a fost însă 4-1 pentru gazde, Aurelian Chiţu înscriind şi el, în minutul 42, iar ieşenii au replicat prin Teixeira, în minutul 45+4, relata news.ro.

Silviu Balaure a reuşit dubla în minutul 58, pentru ca Robert Popescu să înscrie în minutul 78, scor 6-1. Până la final ieşenii au mai înscris odată, în minutul 82, prin Stefanovici, şi FC Hermannstadt a învins pe Poli Iaşi cu 6-2. Elevii lui Măldărăşanu au ajuns la 11 puncte şi sunt pe locul 5, în vreme ce Poli Iaşi este pe 13, cu 7 puncte.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mihai Stoica, impresionat de un transfer de la rivala Rapid! Jucătorul clasat peste doi titulari de la FCSB: „E foarte bun!”

23:09

„Rezultatele nu sunt întâmplătoare!” Gabi Tamaş s-a convins, după primele meciuri ale lui Mircea Lucescu la naţională

23:01

Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Anunţul despre stadionul din Constanţa, care ar urma să-i poarte numele

22:29

Mihai Stoica a ales cel mai bun prim 11 din Liga 1! Jucătorul de la Rapid care l-a cucerit

21:56

Transfer de senzaţie pentru Răzvan Lucescu! Un fost campion cu Liverpool, aşteptat la PAOK

21:48

„A avut oferte” Ce a păţit un titular al echipei naţionale după ce a ratat transferul: „Sunt dezamăgit de antrenor şi preşedinte”

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 4 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 5 Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid 6 Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni
Citește și