Închide meniul

„Ai stângul lui Messi?”. Ce a spus Andrei Cordea după ce a fost comparat cu Lionel Messi de Gigi Becali şi Mihai Stoica

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 octombrie 2022, 20:56

„Ai stângul lui Messi?. Ce a spus Andrei Cordea după ce a fost comparat cu Lionel Messi de Gigi Becali şi Mihai Stoica

Detalii de ultimă oră despre oferta lui Augsburg pentru Andrei Cordea

Andrei Cordea ar putea pleca de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Cordea este cel mai în formă jucător de la FCSB şi a fost comparat cu Lionel Messi de Gigi Becali şi Mihai Stoica. Extrema de 23 de ani a avut o primă reacţie după laudele patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul adus de la Academica Clinceni cu 50.000 de euro face un sezon grozav. Are 3 goluri şi o pasă decisivă în Liga 1, iar în Conference League a marcat 3 goluri şi a oferit 2 assist-uri.

Andrei Cordea a fost comparat cu Lionel Messi de Gigi Becali şi Mihai Stoica

Cordea e demenţial, ce să-i zici lui Cordea? Cordea e Sfinxul! Şi apărare, şi 1 contra 1, nu ai ce. Spunea MM la un moment dat, dacă îl vezi la antrenamente a devenit Messi. Acum să nu se interpreteze, asta mi-a zis Mihai Stoica„, a declarat Gigi Becali după Petrolul – FCSB 0-2.

Andrei Cordea s-a amuzat când a auzit ce a declarat finanţatorul vicecampioanei României şi anunţă că nu poate fi vorba o comparaţie cu starul lui PSG.

Nu putem să comparăm omul care a câștigat atâtea Baloane de Aur cu… (n.r – dar ai stângul lui Messi cumva?) Nu! (n.r – râde)„, a declarat Andrei Cordea la Pro TV.

Reclamă

Cotat la 1.5 milioane de euro, Andrei Cordea este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la FCSB. Acesta a bifat 18 apariţii în actualul sezon şi l-a ţinut pe bancă pe David Miculescu, jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 1.7 milioane de euro.

În urmă cu două etape, Cordea a fost salvatorul lui Nicolae Dică. A marcat, în minutul 87, golul decisiv al victoriei cu FC Argeş. FCSB s-a impus atunci cu 3-2.

FCSB, „părăsită” de fani la meciul cu Silkeborg

Deși mai sunt două zile până la meciul retur cu Silkeborg din grupele Conference League, FCSB a vândut un număr infim de bilete, după ce fanii s-au supărat pe Gigi Becali și Nicolae Dică în urma umilinței din tur.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB s-a dus cu rezervele în Danemarca, după ce Gigi Becali i-a ordonat lui Nicolae Dică să se concentreze exclusiv pe campionat, unde roș-albaștrii sunt pe loc de play-out. A ieșit rău pentru vicecampioana României, care a suferit una dintre cele mai mari umilințe din istoria ei în cupele europene, 0-5.

Gsp.ro anunță că, până acum, s-a vândut doar 6.000 de bilete pentru returul cu Silkeborg de pe Arena Națională. Ar putea fi meciul din Europa cu cea mai mică asistență pentru FCSB în actuala stagiune.

Clubul lui Gigi Becali a adus peste 25.000 de oameni la stadion la returul cu Saburtalo din turul 2 preliminar, peste 40.000 de oameni la returul cu Dunajska Streda din turul trei preliminar. Peste 30.000 de fani au asistat la turul play-off-ului, cu Viking, și tot atâția au venit și la meciul cu Anderlecht, primul pe teren propriu disputat de FCSB în grupe.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și