Închide meniul

Albion Rrahmani a fost pe lista FCSB-ului, înainte să ajungă la Rapid! De ce nu l-a mai transferat Gigi Becali

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 octombrie 2023, 13:46

Albion Rrahmani a fost pe lista FCSB-ului, înainte să ajungă la Rapid! De ce nu l-a mai transferat Gigi Becali

Albion Rrahmani a fost pe lista FCSB-ului, înainte să ajungă la Rapid

Albion Rrahmani și Gigi Becali / Colaj Profimedia

Albion Rrahmani a fost pe lista FCSB-ului, înainte să ajungă la Rapid. Florin Vulturar a dezvăluit motivul pentru care atacantul kosovar nu a mai ajuns la formația lui Gigi Becali. Impresarul a declarat că nu l-a urmărit îndeajuns pe acesta, astfel că giuleștenii l-au transferat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani are cifre formidabile în tricoul Rapidului. Atacantul de 23 de ani a bifat șapte meciuri și a marcat șase goluri. Vârful s-a accidentat însă, și va reveni pe teren după pauza competițională de iarnă.

Albion Rrahmani a fost pe lista FCSB-ului, înainte să ajungă la Rapid

Florin Vulturar a dezvăluit că scouterii FCSB-ului erau cu ochii pe Albion Rrahmani, aceștia urmărindu-l pe atacant în duelul dintre Ballkani și CFR Cluj, din cupele europene. Impresarul și finul lui Gigi Becali a mărturisit însă că vârful nu a prestat un meci solid, atunci când scouterii au fost prezenți la Cluj, astfel că mutarea sa la FCSB a intrat în stand by.

De asemenea, Vulturar a mai declarat că nu doar FCSB și Rapid au fost cu ochii pe Rrahmani. Și Marian Copilu, acționarul de la Petrolul, l-a vrut pe atacantul de 23 de ani.

A fost o situație interesantă cu Rrahmani. Noi, eu și cu partenerul meu, am fost să-l vedem la Cluj și a făcut un meci foarte prost. Mergi să vezi un jucător, îl urmăream de ceva vreme, și… Era posibil să ajungă la FCSB dacă făcea un meci foarte bun la Cluj.

Reclamă

Poți să mergi să vezi o dată un jucător și să dai chix. Trebuie urmărit foarte atent, un meci, două nu sunt de ajuns. Nu știu dacă existau șanse să joace la FCSB. Am fost să-l vedem și pe Krasniqi, știam că și cei de la CFR sunt interesați de el, dar s-a accidentat înainte de meci.

Ne-am uitat la Rrahmani și, din păcate sau din fericire pentru Rapid, a făcut un meci prost. A rămas în stand-by și apoi l-a luat Rapid. E un jucător bun, nouă ne-a plăcut foarte mult, dar am vrut să-l vedem într-un meci live și n-a jucat ce trebuie.

Știu că a vrut să-l ia și Marian Copilu la Petrolul. Noi l-am urmărit cu 2-3 luni înainte, dar am vrut să-l vedem și live. E o diferență mare între ce vezi live și o înregistrare. Nu m-a impresionat live și a rămas în stand-by. Trebuia să mai mergem la 2-3 meciuri, dar nu poți să-i acoperi pe toți.

Reclamă 4 / 0/3

Era posibil să ajungă la FCSB. Am fost 3 persoane la Cluj să-l vedem și toți trei am zis că are ceva, dar mai trebuie văzut. Nu am crezut că va ajunge să plece așa repede. Trebuie să-l vezi 2-3 meciuri live și timpul a fost destul de scurt. Nu a trecut mult după meciul de la Cluj și a plecat”, a declarat Florin Vulturar, conform fanatik.ro.

Albion Rrahmani a fost operat

Albion Rrahmani a fost operat cu succes, după accidentarea suferită la echipa naţională. Rapid a transmis un mesaj de încurajare pentru vârful de 23 de ani, care va lipsi de pe teren trei luni.

Pe contul oficial al clubului, Rapid a transmis un mesaj superb pentru atacantul kosovar, mesaj însoţit de o poză cu acesta, de pe patul de spital.

„Albion a fost operat cu succes de către dr. Vlad Georgeanu, psihic este foarte puternic și este pregătit să înceapă drumul spre revenirea în teren! Come back stronger (n.r. să revii mai puternic), Lewa!”, au notat cei de la Rapid, pe Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și