Închide meniul
Foto

Albion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iulie 2024, 23:47

Reclamă
Albion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

Albion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti

Colaj Digisport

Albion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat! Imagini tulburătoare în Giuleşti cu golgheterul Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 67, Albion Rrahmani s-a prăbuşit pe gazon după un duel cu Boben. Rrahmani, care a egalat din penalty, a ieşit de pe teren şi a încercat să revină la faza imediat următoare.

Albion Rrahmani a izbucnit în plâns după ce s-a accidentat

Atacantul kosovar a reintrat pe teren, dar şi-a dat seama că nu mai poate continua. Rrhamani s-a intins pe gazon şi a început să plângă. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI TULBURĂTOARE CU RRAHMANI)

Albion Rrahmani a fost la mare căutare, în această vară. Rangers şi Slavia Praga au fost două dintre echipele interesate de internaţionalul kosovar.

Victor Angelescu a dezvăluit faptul că Albion Rrahmani va rămâne la Rapid, cel puţin până în iarnă. Acesta a declarat că ofertele primite pe numele atacantului kosovar nu s-a ridicat la cerinţele clubului, astfel că transferul acestuia a picat.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, în condiţiile în care Albion Rrahmani va rămâne la Rapid, Victor Angelescu a declarat că giuleştenii nu vor mai efectua niciun transfer, după ce l-au avut pe listă şi pe Louis Munteanu.

„Atât timp cât am transferat deja un atacant, iar Albion nu pleacă în viitorul apropiat, nu mai suntem interesați în momentul de față de alt atacant. Nu putem spune 100% că nu pleacă Rrahmani, dar în acest moment nu pleacă. Mai e perioadă de transferuri, se poate întâmpla orice, dar, la cum vedem noi lucrurile, există șanse destul de mari să rămână. Avem destui atacanți.

Am și transferat unul nou și nu suntem interesați de alt atacant în condițiile în care nu va pleca Rrahmani. Pentru Rrahmani nu există negocieri avansate sau vreo ofertă pe care să ne-o gândim să o acceptăm în viitorul apropiat. Au fost mai multe echipe interesante, dar, dacă nu l-am dat, înseamnă că nu ne-am înțeles la suma de transfer”, a declarat Victor Angelescu, conform sport.ro.

Reclamă

Unde se va transfera Louis Munteanu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:54 21 iul.

Concluzia lui Cristi Chivu după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Se vede asta!”

0:50 21 iul.

Neil Lennon a anunţat noi transferuri la Rapid, după egalul cu CFR Cluj: „E nevoie de concurenţă”. Ce a spus de Albion Rrahmani

0:37 21 iul.

Dan Petrescu, după Rapid – CFR Cluj 2-2: „Suntem supăraţi! Echipa a jucat bine!” Dialog fabulos cu Braun: „Eu l-am făcut mare!”

0:22 21 iul.

Daniel Bîrligea, după ce a fost înjurat de fanii Rapidului: „Pot să mă înjure, nu mă afectează! Am vrut să mă apăr”

0:00 21 iul.

Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază

23:26

Mihai Stoica a dezvăluit marea greşeală făcută de FCSB cu Unirea Slobozia: „Schimbarea nu a fost foarte inspirată”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEORichard Verschoor a fost descalificat din sprintul din Formula 2 al MP al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY. Cursa e duminică (11:05) 3 Nikita Bedrin a câștigat cursa de sprint din Formula 3 de la Marelui Premiu al Ungariei! Marea cursă: duminică, 9:25, AntenaPLAY 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Gala de Box Magnificent 7 a fost în AntenaPLAY. A fost spectacol total la Birmingham
Citește și