Închide meniul

Albion Rrahmani a revenit cu gol la Rapid după ce a lipsit aproape 3 luni. Giuleștenii, remiză în primul amical din Turcia

Alex Ioniță Publicat: 6 ianuarie 2024, 18:22

Reclamă
Albion Rrahmani a revenit cu gol la Rapid după ce a lipsit aproape 3 luni. Giuleștenii, remiză în primul amical din Turcia

Albion Rrahmani a revenit cu gol la Rapid după ce a lipsit aproape 3 luni

Albion Rrahmani, în timpul unui meci / Profimedia

Albion Rrahmani a revenit cu gol la Rapid după ce a lipsit aproape 3 luni. Atacantul din Kosovo a fost utilizat de Cristiano Bergodi într-un duel amical din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decursul zilei de sâmbătă, formația din Giulești a remizat cu Sakariaspor, echipă din Liga a 2-a a fotbalului din Turcia, scor 3-3. Acest meci a fost primul în care Rrahmani a jucat, de la accidentarea gravă de la jumătatea lunii octombrie.

Albion Rrahmani a revenit cu gol la Rapid după ce a lipsit aproape 3 luni. Ce s-a întâmplat în amicalul din Turcia

Echipa pregătită de Cristiano Bergodi nu a început bine partida din Turcia. În minutul 25 al duelului amical, Del Valle a deschis scorul. După acest moment, în prima parte a partidei nu s-a mai întâmplat nimic notabil.

Două minute mai târziu, Rapid a egalat prin reușita lui Paul Iacob. Totuși, turcii au punctat și ei, prin Kurt, care a dus-o din nou în avantaj pe echipa din eșalonul secund al fotbalului din Turcia.

Mai apoi, în minutul 82, Albion Rrahmani a transformat o lovitură de la 11 metri. La faza următoare, Kurt, marcatorul celui de-al doilea gol al turcilor, și-a trimis balonul în propria poartă. Astfel, la momentul respectiv, echipa din Giulești conducea cu scorul de 3-2.

Reclamă

Scorul final al partidei a fost stabilit de Menderes, care a restabilit egalitatea în minutul 88 al întâlnirii.

După acest rezultat, pentru Rapid urmează amicalul cu Sabah Baku, care se va juca pe data de 9 ianuarie. După perioada de pregătire, Giuleștenii vor juca prima partidă oficială din acest an, pe data de 19 ianuarie, împotriva celor de la FCU Craiova.

Victor Angelescu a răbufnit. De ce Rapid caută jucători străini

Victor Angelescu a răbufnit! Acţionarul minoritar de la Rapid a dezvăluit că îşi doreşte să aducă jucători români în Giuleşti, dar sumele cerute de conducătorii din Liga 1 sunt prea mari după părerea sa.

Reclamă 4 / 0/3

Angelescu a vorbit despre cazul lui Rareş Pop de la UTA, jucător de care formaţia din Giuleşti este interesată. Angelescu îi acuză însă pe conducătorii din Liga 1 că măresc preţurile:

„Nu pot să vă spun exact care a fost oferta, dar pot să spun că am fost și suntem interesați de Rareș Pop și de jucători de acest profil.

Într-o emisiune, am auzit că s-a spus că se transferă prea mulți jucători străini și prea puțini români. Noi vrem să aducem jucători români, dar e ceva incredibil ce se întâmplă la unele cluburi. Sunt exagerate anumite sume.

Este și cazul lui Rareș Pop, și cazul altor jucători români. Patronii și președinții de la noi visează la niște sume… Au vrut mult peste un milion pe Rareș Pop. Dacă ai reușit să vinzi o dată cu 1.8 milioane și știm care a fost deznodământul, nu înseamnă că poți să vinzi tot timpul”, a declarat Victor Angelescu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
Vezi toate știrile
Citește și