Închide meniul

Albion Rrahmani le-a dat o veste uriaşă fanilor Rapidului: „Voi reveni mai curând decât se aştepta!”

Viviana Moraru Publicat: 14 noiembrie 2023, 22:47

Reclamă
Albion Rrahmani le-a dat o veste uriaşă fanilor Rapidului: „Voi reveni mai curând decât se aştepta!

Albion Rrahmani le-a dat o veste uriaşă fanilor de la Rapid

Albion Rrahmani, în timpul unui meci al Rapidului/ Profimedia

Albion Rrahmani le-a dat o veste uriaşă fanilor Rapidului. Atacantul kosovar a dezvăluit că recuperarea sa decurge extrem de bine, şi speră să revină mai repede pe teren decât s-a anunţat iniţial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a fost transferat de Rapid la începutul sezonului, însă a bifat doar şase meciuri la formaţia giuleşteană. Atacantul s-a accidentat într-un meci al naţionalei sale şi a fost operat.

Albion Rrahmani le-a dat o veste uriaşă fanilor Rapidului

Albion Rrahmani a oferit mai multe detalii despre procesul de recuperare, de după intervenţia chirurgicală suferită. Atacantul a dezvăluit că se simte foarte bine, la patru săptămâni distanţă după operaţie. Acesta speră să revină pe teren la începutul anului viitor.

De asemenea, Rrahmani a declarat că pentru a reveni pe teren mai repede, petrece nu mai puţin de patru ore în sală, sperând ca în următoarea perioadă să înceapă să alerge.

„Recuperarea decurge foarte bine, au trecut 4 săptămâni de la accidentare. Mă simt foarte bine, pot să merg fără probleme, așa că totul merge foarte bine. Sunt foarte impresionat de felul în care s-a recuperat piciorul și sper că voi reveni mai curând decât se așteaptă. Nu simt deloc durere, fac toate exercițiile la capacitate maximă.

Reclamă

Stau aici cam 4 ore, 4 ore și jumătate pe zi, vreau să mă recuperez mai repede, să fac ce pot pentru recuperarea piciorului. Când vin aici sunt concentrat 100%.

Fac exerciții, puțin masaj. Toți oamenii de aici sunt foarte pricepuți, lucrează mult cu mine și rezultatele se văd. Vreau să transmit tuturor că mă simt foarte bine, nu mai simt durere. Sper ca în 2-3 săptămâni să încep să alerg și să fiu gata pentru anul următor”, a declarat Albion Rrahmani, pentru prosport.ro.

Albion Rrahmani, convins că Kosovo poate ajuta România să se califice la EURO 2024

Albion Rrahmani este convins că Kosovo poate ajuta România să se califice la EURO 2024. Chiar dacă este accidentat şi nu poate juca la naţională, atacantul Rapidului are încredere deplină în conaţionalii săi.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru naţionala din Kosovo urmează chiar disputele cu Israel şi Elveţia, principalele contracandidate ale reprezentativei antrenate de Edi Iordănescu.

Eu nu trebuie să le spun nimic coechipierilor de la naţională pentru că sunt jucători profesionişti. La fiecare meci ne dăm viaţă. Vor da, cu siguranţă, 100%.

Sper să câştige meciul cu Israel. Nu doar pentru România, e important pentru noi să creştem ca naţională şi să facem partide mai bune. Contează foarte mult pentru noi„, a declarat Rrahmani în exclusivitate pentru AntenaSport.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:26 VIDEOFanii lui PAOK sunt gata să sărbătorească titlul! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 1-0. Funsho a dat lovitura! Andrei Vlad a comis o gafă uriaşă 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 1-2, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! Gol superb Taison! Răzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, acum în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și