Închide meniul

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Nu cred că poate să joace!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 septembrie 2024, 13:01

Reclamă
Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Nu cred că poate să joace!

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Profimedia

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Mihai Stoica a anunţat că un titular are şanse mici să joace în derby-ul din Gruia. După Malcom Edjouma, un alt jucător de la FCSB este accidentat şi are şanse mici de a juca cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus Lixandru încă nu şi-a revenit după accidetarea din meciul cu UTA şi că se antrenează separata.

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj

„Lixandru se pregăteşte separat. A făcut entorsă (n.r. – în meciul cu UTA), trebuia să fie la echipa naţională. Nu cred că poate să joace cu CFR Cluj„, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională

Mihai Stoica a răbufnit după ce a aflat că FCSB nu va juca încă pe Arena Naţională. După derby-ul cu CFR Cluj, din deplasare, campioana României o va întâlni acasă pe Petrolul. FCSB – Petrolul se va disputa sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul Ghencea. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ce să facem dacă altă variantă nu avem? Dacă bucureştenii sunt disperaţi să mănânce mâncare asiatică trei zile la rând?! Am încercat pe Arc, pe Arc se putea doar vineri, vineri nu voiau televiziunile. Am vrut să ne luăm rămas bun de la Stadionul Steaua cu o calificare în prelungiri, dar vom juca acolo şi cu Petrolul.

Reclamă
Reclamă

Până atunci, gazonul îşi va reveni (n.r: pe stadionul Steaua). Ştiu că se va mai juca un meci acolo, dar cât de cât o să-şi revină”, a spus Mihai Stoica pentru sursa citată mai sus.

Revenirea FCSB-ului pe Arena Naţională se amână. De la începutul acestui sezon, campioana României a fost nevoită să joace în Ghencea şi pe stadionul Arcul de Triumf. Cauza a reprezentat-o faptul că pe cel mai mare stadion al ţării au avut loc mai multe concerte.

Arena Naţională nu va fi disponibilă nici în perioada 20-22 septembrie din cauza unui festival gastronomic. Acesta e organizat în acea perioadă pe străzile din jurul stadionului. Din motive de siguranţă, Jandarmeria Română a interzis disputarea partidei. Meciul FCSB – Petrolul este considerat meci cu grad ridicat de risc.

Reclamă

O altă variantă pentru FCSB ar fi fost stadionul Arcul de Triumf. Pentru acest lucru, partida cu Petrolul ar fi trebuit reprogramată pe 20 septembrie. Pe 21 septembrie este programat un meci de rugby. Cu toate acestea, deţinătorii de drepturi TV nu au fost de acord cu modificarea, a precizat Stoica. Singura variantă pentru FCSB a rămas astfel stadionul Steaua.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:08

Lovitură dată de Jannik Sinner după câştigarea US Open. Aduce în echipă un om din fostul staff al lui Djokovic

11:45

Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid

11:22

Pariul lui Gigi Becali a plecat de la FCSB. Jucătorul, prezentat ca un star de noua echipă: „Unul dintre cei mai talentaţi”

10:56

Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni

10:10

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – Panathinaikos, meci ce va fi duminică, de la 20:30, exclusiv în AntenaPLAY

9:46

Muntenegru U21 – Elveţia U21 0-2. România U21 a picat pe locul 3 în grupa de calificare la EURO 2025

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și