Închide meniul

Alex Băluţă nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat de Gigi Becali: „E normal să se supere! Tricoul e greu la FCSB!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 iulie 2024, 20:14

Reclamă
Alex Băluţă nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat de Gigi Becali: „E normal să se supere! Tricoul e greu la FCSB!

Alex Băluţă nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat de Gigi Becali

Captură AntenaSport

Alex Băluţă nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat de Gigi Becali. Patronul de la FCSB i-a criticat dur pe jucători după înfrângerea cu Oţelul. Jucătorii îşi pot lua revanşa în meciul cu Maccabi Tel Aviv, care va fi miercuri, de la 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă a spus că îl înţelege pe Gigi Becali în momentul în care iese în spaţiul public şi îi critică pe jucători după un meci mai puţin reuşit.

Alex Băluţă nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat de Gigi Becali

E normal ca dânsul să se supere. A investit foarte mulţi bani aici, a investit sentimente şi e normal. Noi suntem cei care suferim mai mult, succesul ţine foarte puţin, suferinţa mai mult. E bine că e bine că e presiune, pentru că mereu asta te motivează. Trebuie să conştientizeze fiecare că nu e uşor aici şi tricoul e greu atunci când eşti în teren„, a spus Alexandru Băluţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2! Surprinzător, Gigi Becali a fost mulţumit de David Miculescu. În minutul 19 al meciului, David Miculescu a ratat monumental. Atacantul avea toată poarta liberă în faţă, dar a trimis în bară din doar câţiva metri. De altfel, Becali l-a schimbat la pauză. L-a introdus în locul lui pe Daniel Popa

În afară de David Miculescu, Gigi Becali l-a lăudat pe Baba Alhassan.

Reclamă
Reclamă 4

Baba Alhassan mi-a plăcut, că s-a luptat acolo. Miculescu chiar mi-a plăcut, nu poţi să spui, a jucat bine în prima repriză. A fost prea sigur, de asta a ratat. Nu poţi să îi reproşezi unui jucător că ratează. El, poate, a fost cel mai bun.

Luis Phelipe face nişte lucruri bune, dar pe urmă a fost delăsător”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:13

Reacţia de milioane a Simonei Halep, după ce David Popovici a devenit campion olimpic

23:08

„Nu mi-a păsat de medalie!” David Popovici, discurs uriaş cu medalia olimpică de aur la gât: „A fost ca o luptă de câini”

22:57

„Suntem pierduţi!” Ilie Năstase, discurs furibund după ce David Popovici a devenit campion olimpic: „E prea puţin!”

22:41

FotoIubita lui David Popovici, cu lacrimi în ochi după aurul olimpic câștigat de „Regele Natației”. Imagini emoționante cu Taisia

22:35

LIVE TEXTPetrolul – Rapid 1-0. „Lupii” au dat lovitura! Derby de foc pe Ilie Oană

22:27

FotoImagini ISTORICE cu David Popovici la festivitatea de premiere! Momente emoţionante la intonarea imnului. Gest uriaş pe podium

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și