Închide meniul

Alex Bourceanu îi dă speranţe lui Gigi Becali: „Darius Olaru va fi foarte ofertat în viitor!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 iulie 2022, 20:36

Alex Bourceanu îi dă speranţe lui Gigi Becali: „Darius Olaru va fi foarte ofertat în viitor!

Darius Olaru, bucurie după marcarea unui gol / Alex Bourceanu îi dă speranţe lui Gigi Becali

Darius Olaru, bucurie după marcarea unui gol / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alex Bourceanu îi dă speranţe lui Gigi Becali. Fostul căpitan al roş-albaştrilor este convins că Darius Olaru (24 ani) va primi oferte, iar patronul FCSB va da marea lovitură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a semnat cu FCSB în ianuarie 2020, după ce Gigi Becali le-a plătit 600.000 de euro celor de la Gaz Metan. În cele două sezoane și jumătate petrecute la formația roș-albastră, mijlocașul de 24 de ani a marcat 17 goluri și a expediat 17 pase decisive, în 84 de apariții.

Alex Bourceanu îi dă speranţe lui Gigi Becali

”E un jucător care, cu siguranţă, va fi ofertat şi în viitor. Nu ştiu câte echipe l-au dorit în această perioadă, dar a fost cel puţin una.

Va fi un jucător foarte ofertat în viitor. E unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB şi unul dintre jucătorii cu cel mai mare potenţial”, a declarat Alex Bourceanu, potrivit orangesport.ro.

Gigi Becali și-a luat gândul că îl mai vinde pe Darius Olaru la arabi

Gigi Becali este plin de nervi după FCSB – U Cluj, scor 1-1, din prima etapă a Superligii. Patronul roș-albaștrilor și-a luat gândul că își mai vinde vreun jucător. Transferul lui Darius Olaru a picat.

Reclamă

Omul de afaceri a recunoscut, înaintea meciului de pe Arena Națională, că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru mijlocașul de 24 de ani. A ținut totuși de preț și acum regretă decizia luată.

„Ce milioane să iei? Au avut arabii la mine, am avut ofertă de 5 milioane pe Olaru. Am zis 7 milioane. Azi nici telefon nu au mai dat. Azi niciun milion nu au mai dat. Olaru crede că îl așteaptă cineva. Olaru care dădea război, s-a făcut vedetă și el. Și eu cer zeci de milioane. Nu au mai venit deloc azi, cred că au plecat și au zis: ‘Suntem nebuni?’„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Ce a spus Darius Olaru despre oferta de 5 milioane de euro

Darius Olaru a oferit primele declaraţii, după oferta de 5 milioane de euro, primită din Golf.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul de la FCSB mărturiseşte că este 100% concentrat pe ceea ce are de făcut la echipă, şi este nemulţumit după remiza de pe Arena Naţională, cu U Cluj.

„Nu ştiu, am văzut şi eu în presă. Eu ştiam doar că am meci în această seară şi voiam să câştig. Ce va fi pe viitor, nu ştiu să vă zic, eu deocamdată sunt aici şi dau totul pentru culorile roş-albastre. Sunt focusat aici şi îmi doresc să dau totul pentru echipă”, a declarat Darius Olaru.

Recomandări
  • Alex Bourceanu îi dă speranţe lui Gigi Becali
  • Anunţul făcut despre transferul lui Darius Olaru

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și