Închide meniul
EXCLUSIV

Alex Bourceanu ştie la ce echipă din România ar trebui să ajungă Mircea Lucescu: „Acolo s-ar potrivi cel mai bine!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2023, 10:58

Reclamă
Alex Bourceanu ştie la ce echipă din România ar trebui să ajungă Mircea Lucescu: „Acolo s-ar potrivi cel mai bine!

Alex Bourceanu ştie la ce echipă din România ar trebui să ajungă Mircea Lucescu

Alex Bourceanu şi Mircea Lucescu / Colaj AS.ro LIVE/Profimediaimages

Alex Bourceanu a fost invitat la AS.ro LIVE şi a anunţat la ce echipă din România ar trebui să ajungă Mircea Lucescu. Fostul jucător al FCSB-ului aşteaptă ca „Il Luce” să revină în fotbalul românesc, după despărţirea de Dinamo Kiev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, Rapid şi Farul sunt echipele care şi-au manifestat interesul de a-l aduce pe cel mai titrat antrenor român. Bourceanu anunţă că Lucescu s-ar potrivi cel mai bine la gruparea din Ştefan cel Mare, care trece prin unul dintre cele mai dificile momente din istoria clubului. Reveniţi în Liga 1, „câinii” riscă să retrogradeze din nou. Au încheiat turul sezonului regulat pe penultimul loc. Au adunat 10 puncte în 15 etape.

Alex Bourceanu ştie la ce echipă din România ar trebui să ajungă Mircea Lucescu

Mircea Lucescu a scris istorie la Dinamo. A jucat 250 de meciuri în tricoul alb-roşu, perioadă în care a cucerit 7 titluri şi o Cupă a României. Din postura de antrenor a făcut-o campioană pe Dinamo, în 1990.

(Dan Pavel: Dacă ai putea să îl pui într-un loc pe Mircea Lucescu în fotbalul românesc, unde l-ai pune? Unde crezi că s-ar potrivi cel mai bine în următorii ani?) La Dinamo, bineînţeles. Nu ştiu dacă antrenor, cred că la nivel de management. Pentru că a trecut prin multe, a văzut multe, a văzut cum se organizează un club. Ştie cum să gestioneze tot felul de relaţii.

Cred că de mulţi ani are o funcţie mai presus decât cea de antrenor, o funcţie mai complexă. Genul managerului din Premier League. Cu siguranţă ăsta e rolul care i se potriveşte. Poate să fie chiar şi mai complexă această funcţie, nu ştiu exact care sunt sarcinile pe care le are un manager în Premier League, nu am văzut un contract.

Reclamă

Cred că o funcţie extrem de complexă şi cred că clubul unde s-ar potrivi cel mai bine este Dinamo şi de ce spun asta… pentru că Rapid este într-o creştere extraordinară, este o putere financiară mare şi au oameni buni acolo. Sigur, Mircea Lucescu s-ar potrivi oriunde, asta e clar. Însă Dinamo este într-un moment în care are nevoie de o revitalizare pentru a redeveni clbul care a fost odată„, a declarat Alex Bourceanu la AS.ro LIVE.

Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre posibilitatea ca Mircea Lucescu să se întoarcă la Dinamo

Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre posibilitatea ca Mircea Lucescu să semneze cu Dinamo. Administratorul judiciar al „câinilor” a subliniat că ar fi o mutare extraordinară pentru Dinamo.

Totuşi, Zăvăleanu e precaut şi consideră că sunt şanse reduse ca Lucescu să vină la Dinamo, având în vedere că nu îşi dorea să vină la nicio echipă din fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Vă dați seamă că ar fi fantastic, dar mai mult decât ce am citit în presă nu știu să vă spun. Mie mi s-a părut o negație categorică din partea domnului Lucescu că s-ar întoarce oriunde în fotbalul românesc. Eu l-am vizitat la Kiev acum un jumătate și era determinat că nu s-ar întoarce în fotbalul românesc, se pare că nimic nu s-a schimbat.

M-aș bucura din suflet ca Mircea Lucescu să se îndrepte spre Dinamo, dar ar trebui să fim obiectivi și să observăm că șansele sunt destul de reduse”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru digisport.ro.

Şi Andrei Nicolescu visează să îl convingă pe Mircea Lucescu să vină la echipa din Ştefan cel Mare.

Aţi văzut că toată lumea îl ofertează pe domnul Lucescu. Nu avem de comentat până nu ne aşezăm la masă să discutăm. Cu siguranţă ne dorim o discuţie cu Mircea Lucescu.

Cine nu şi-ar dori aşa ceva? Încercăm să avem discuţii pe tema asta. Dar e cale lungă până să iasă chiar o ştire din asta”, a spus administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și