Închide meniul

Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului!

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2024, 18:02

Reclamă
Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!. Anunţul momentului!

Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB

Alexandru Chipciu / Profimedia

Alex Chipciu nu s-a mai ferit şi a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB. Mijlocaşul în vârstă de 35 de ani a recunoscut că este tot mai aproape de o plecare de la U Cluj. „Am sentimentul că trebuie ceva nou”, a spus Chipciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar Gigi Becali a dezvăluit că poartă negocieri pentru transferul lui Alex Chipciu. Veteranul ardelenilor s-ar putea întoarce la echipa latifundiarului din Pipera după 8 ani.

Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB

Chipciu a ţinut totuşi să asigure că este concentrat 100% pentru finala barajului pentru calificarea în cupele europene. U Cluj se va duela cu Universitatea Craiova pentru un loc în preliminariile Conference League.

Nici nu pot să-mi permit să mă gândesc la altceva, pentru că urmează un meci capital la Craiova. Avem și o primă foarte mare, avem și posibilitatea ca acest club să joace în Europa, ceea ce nu s-a mai întâmplat din 1970, nu știu de când. Sunt concentrat 100% acolo, chiar dacă au apărut speculații.

Nu pot să neg, au ieșit discuții (n.r. despre negocierile cu FCSB). Dar în același timp chiar vreau să trag linie după acel meci. Au fost 2 ani obositori pentru mine. Și frumoși, dar m-au stors. Am sentimentul că trebuie ceva nou, asta e părerea mea. Vom vedea ce se va întâmpla după ultimul meci.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt 15 jucători care termină contractele, probabil va fi o echipă nouă. Îmi scrisese soția mai devreme: `N-ați luat vacanță?`. Nu-mi permiteam să mă gândesc la vacanță pentru că e frumos să joci astfel de meciuri”, a declarat Alex Chipciu la digisport.ro.

Alex Chipciu se află la U Cluj din anul 2022, însă acum ar fi gata să părăsească echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău.

Alex Chipciu a ajuns la un acord cu FCSB și încerca să își rezilieze, amiabil, înțelegerea cu U Cluj, după încheiera sezonului. Mutarea ar fi urmat să fie materializată în luna iunie. Totuși, transferul a fost complicat de Gigi Becali, care a confirmat, în mod public, interesul pentru Chipciu. Oficialii de la U Cluj au auzit declarațiile patronului de la FCSB și nu mai sunt de acord cu rezilierea contractului. Cer o sumă de transfer.

Reclamă

Oţelul Galaţi – Universitatea Cluj 0-2

Echipa Universitatea Cluj a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi, în primul meci de baraj pentru calificarea în cupele europene intercluburi şi va juca finala barajului, cu Universitatea Craiova.

Gălăţenii au primit un penalti în minutul 28, după ce Gertmonas, portarul clujenilor, l-a faultat pe Samuel Teles, dar Rusevic a executat slab şi goalkeeperul oaspeţilor a apărat. Maciel a ratat şi el în minutul 45+3 o ocazie mare de gol, iar Sabău l-a introdus în joc pe Anselmo, în minutul 57. Argentinianul a deschis scorul în minutul 62, după un contraatac, iar în minutul 72 a înscris din pasa lui Silaghi şi a adus victoria Universităţii, 2-0. Clujenii vor evolua în finala barajului de calificare în cupele europene împotriva Universităţii Craiova, care a încheiat play-off-ul pe locul trei, clasar care i-a dat dreptul să participe la barajul pentru Conference League.

Oţelul şi Universitatea Cluj, locul doi, respectiv locul patru în play-out, au jucat semifinala barajului deoarece UTA Arad, câştigătoarea play-out-ului, şi AFC Hermannstadt, formaţia clasată pe locul 3, nu au obţinut licenţa pentru cupele europene.

OŢELUL GALAŢI: E. Pap – Adăscăliţei (A. Rus 74), Yabre, J. Cisse (Zivulic 37), Miguel Silva – Cisotti, J. Lameira, S. Teles – Maciel (Gaitan 74), Rusevic (Aly Malle 61), R. Tănasă (Bodişteanu 61). ANTRENOR: Dorinel Munteanu

UNIVERSITATEA CLUJ: Gertmonas – Oancea, Masoero, Thalisson, Chipciu – R. Silaghi (Chinteş 77), G. Simion, Bic (Roger 57), V. Gheorghe (Anselmo 57) – Roguljic (Doukoure 77), Nistor (A. Suciu 90). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău

Cartonaşe galbene: S. Teles 36, Yabre 87 / Gertmonas 9, Nistor 45+3, Chipciu

Arbitri: Marian Barbu – Sebastian Gheorghe, Stelian Slabu – Lucian Rusandu

Arbitri VAR: Iulian Dima – Ovidiu Artene

Observator: Cristina Babadac

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15 26 iun.

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09 26 iun.

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și