Închide meniul
EXCLUSIV

Alex Chipciu încă are „coșmaruri” cu antrenamentele lui Thomas Neubert: „Acum mi se par imposibile!”

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2022, 23:18

Alex Chipciu încă are „coșmaruri cu antrenamentele lui Thomas Neubert: „Acum mi se par imposibile!

Alex Chipciu a jucat la FCSB în perioada 2012-2016

Alex Chipciu, într-un interviu / Alex Nicodim via hepta

  • Alex Chipciu încă are „coșmaruri” cu antrenamentele lui Thommy Neubert
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Alex Chipciu nu poate uita antrenamentele extreme la care era supus de Thomas Neubert la FCSB. Mijlocașul recunoaște că nu poate să mai execute în prezent exercițiile preparatorului german.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chipciu a jucat la FCSB în perioada 2012-2016, timp în care Thomas Neubert l-a epuizat la fiecare antrenament.

Alex Chipciu încă are „coșmaruri” cu antrenamentele lui Thomas Neubert

„Antrenamentele cu Tommy au fost cele mai grele, se știau metodele. N-am vomitat dar erau grele. Acum mi se par imposibile dar merita atunci. Mi-e o foame de rezultate acum, la vârsta mea, și mi-as dori să câștig mereu.

Reclamă

Aveam foame de a ne antrena. Acum pentru un jucător la vârsta mea, la 33 de ani e mai greu să reziști la aceste antrenamente. Se crease și o poveste în jurul pregătirii fizice, adică ok, era foarte greu, dădeam teste, dar povestea în sine, imaginea ne făcea să fim monștri”, a spus Alex Chipciu, în exclusivitate pentru as.ro.

În ianuarie 2012, Alex Chipciu, pe atunci în vârstă de 22 de ani, se transfera de la FC Brașov la FCSB, pentru 1,2 milioane de euro. Gigi Becali a spart banca ca să-l aducă de la clubul de sub Tâmpa și nu s-a păcălit.

Reclamă

Alături de FCSB, Chipciu a câștigat trei titluri de campion al României, Cupa și Supercupa României. A jucat în grupele Champions League și a ajuns până în optimile Europa League, după victoriile istorice cu Chelsea și Ajax.

Thomas Neubert face legea și acum la FCSB

Thomas Neubert încă scoate untul din jucătorii lui FCSB la antrenamente. Andrei Cordea a povestit prin ce „chinuri” au trecut roș-albaștrii în această vară. 

„Ce este mai greu, am făcut. Sprinturi în mâini peste gărdulețe. Este normal, e perioada de pregătire, de acumulare. În timpul campionatului va fi mai ușor pentru noi. A fost bine primită vacanța după un campionat bun. Trebuie să luăm meci cu meci și să începem sezonul cu bine. Am primit mingea după o săptămână (n.r. – râde).

Reclamă 4 / 0/3

Eu am avut, când eram la Clinceni, am avut colegi care au fost la FCSB și au zis că pregătirea cu Tommy e foarte grea. Mai greu de atât nu cred că există. Foarte multă forță. Fotbalul din ziua de azi se bazează pe asta”, a spus Andrei Cordea, după amicalul FCSB – FC Sfântu Gheorghe 6-0.

FCSB – FC Sfântu Gheorghe 6-0

Jucătorii lui Toni Petrea au dat recital în primul amical disputat în această vară. La baza din Berceni, roş-albaştrii au marcat pe bandă rulantă în poarta moldovenilor. Dumiter a reuşit o „dublă”, iar Florinel Coman a fost autorul a două pase decisive.

Adrian Șut a deschis scorul în minutul 7, iar Cordea a dublat avantajul vicecamioanei în minutul 9. Până la pauză a punctat şi Ianis Stoica (28), dintr-o fază spectaculoasă reuşită de „Mbappe” Coman. Dumiter a făcut show în repriza secundă (57 – penalty, ’90+2). A marcat şi Ivan Mamut, în minutul 90.

Pentru FCSB urmează amicalul din deplasare, sâmbătă, cu Zimbrul Chișinău. Duelul va fi LIVE TEXT pe www.as.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”