Închide meniul

Alex Chipciu nu s-a ferit de cuvinte după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff: „Toată lumea e dărâmată”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 martie 2024, 22:51

Alex Chipciu nu s-a ferit de cuvinte după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff: Toată lumea e dărâmată”

Alex Chipciu nu s-a ferit de cuvinte după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff

Alexandru Chipciu, în timpul unui meci la U Cluj/ Profimedia

Alex Chipciu nu s-a ferit de cuvinte după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff. Jucătorul „șepcilor roșii” a vorbit despre duelul care îi putea duce pe clujeni în primele 6 echipe din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj s-a deplasat la Voluntari pentru partida care îi putea duce în playoff. Totuși, duelul de pe stadionul „Anghel Iordănescu” s-a încheiat cu scorul de 0-0, iar „șepcile roșii” au ratat calificarea. Duelul din ultima etapă a sezonului regular a fost LIVE TEXT pe AS.ro.

Alex Chipciu nu s-a ferit de cuvinte după ce U Cluj a ratat calificarea în playoff

Jucătorul echipei pregătite de Ioan Ovidiu Sabău s-a plâns de faptul că FC Voluntari a făcut meciul dificil, având în vedere că, în opinia sa, ilfovenii lui Dică nu au jucat la victorie.

Totodată, Alex Chipciu a menționat faptul că toți jucătorii legitimați la U Cluj sunt dezamăgiți pentru că nu au intrat în play-off. De asemenea, a anunțat și obiectivul echipei sale.

„Trebuie să analizăm toată evoluția noastră, nu doar un singur meci. Pe analiză au fost mai multe meciuri care au dus aici. A fost un meci ciudat, am spus că jucăm un sistem, s-a accidentat Roguljic și l-am schimbat.

Reclamă

Ei au jucat 5-4-1, nu ne-am așteptat, credeam că vor puncte, nu să facă egal. Am avut ocazii, cred că acolo s-a jucat meciul. Petrolul egalase și ea, era nebunie.

Până în minutul 70 am simțit o presiune pe toată lumea. A fost prea mare pentru noi, și eu m-am simțit presat. Mergem înainte, asta este. Încercăm să ne propunem lucruri mai bune, să terminăm pe locul 7 în playout”

Alex Chipciu: „Ce să mai faci acum”

„Joci în playoff, sunt meciuri frumoase. Și noi avem o primă de playoff în contract. Erau meciuri foarte importante, clar voiam locul 6. Am mers la atac, dar nu știam ce se întâmplă în alte părți. Știam că Sepsi are 1-0, după că au egalat. Poți să riști totul și să iei gol totuși.

Reclamă 4 / 0/3

Am întâlnit un adversar care nu și-a dorit nimic. E greu să le pui probleme. Trebuia să intrăm mai mult între linii. Acum e tardiv, să cauți vinovatul.

Mergem la următoarele meciuri, mai avem Cupa. Vrem să jucăm barajul pentru Europa. Vom vedea.

Dacă ne uităm la bugete nu e neapărat ceva ratat. Sepsi dă salarii mult mai mari decât aici. Obiectivul de la începutul sezonului era locurile 7-9.

Nu am avut ședință în vestiar. Am spus toți ce am simțit, și mister la fel. E nemulțumire, toată lumea e dărâmată. Ce să mai faci acum. Nu poți să spui că e vina cuiva. Pe viitor vom fi mai buni decât am fost azi”, a spus Alex Chipciu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și