Închide meniul

Alex Chipciu se teme de meciul cu UTA: „Trebuie să ne luăm săbiile și scutul!”

Cosmin Cioboată Publicat: 20 martie 2023, 23:52

Alex Chipciu se teme de meciul cu UTA: „Trebuie să ne luăm săbiile și scutul!

Fanii lui CSA Steaua, replică acidă pentru Alexandru Chipciu

Alex Chipciu, la o conferință de presă / AntenaSport

  • Alex Chipciu se teme de meciul cu UTA

Alex Chipciu se teme de meciul cu UTA, din următoarea etapă din play-out-ul din Liga 1. U Cluj va juca pe terenul arădenilor pe 1 aprilie, în a doua rundă, iar experimentatul mijlocaș al „Șepcilor roșii” se așteaptă la o partidă dificilă. Fostul campion al României cu FCSB și CFR Cluj a tras un semnal de alarmă asupra jocului agresiv al fotbaliștilor de la UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Trebuie să ne luăm săbiile și scutul!”, a fost reacția savuroasă a lui Alex Chipciu, după U Cluj – FC Argeș 2-0. Formația lui Ioan Ovidiu Sabău s-a impus fără mari emoții în fața piteștenilor. Remacle și Tescan au marcat pentru U Cluj, în prima rundă din play-out.

Alex Chipciu se teme de meciul cu UTA: „Trebuie să ne luăm săbiile și scutul!”

Chipciu își dorește ca arbitrii să sancționeze eventualele intrări dure ale jucătorilor de la UTA.

Reclamă

Mijlocașul de 33 de ani a vorbit și despre meciul precedent, cu CFR Cluj. Campioana a învins categoric marea rivală din oraș, cu scorul de 4-0. Alex Chipciu n-a evoluat în derby-ul din Gruia și nu regretă, având în vedere „problemele mele cu nervii”.

„Nu cred că am făcut cel mai bun meci al nostru. Am avut șansă, și FC Argeș s-a prezentat foarte slab. Am marcat golurile când a trebuit, ne-am apărat și am câștigat. Dar urmează un meci foarte dificil la UTA Arad, trebuie să ne luăm săbiile și scutul pentru că au un joc foarte dur. Rog arbitrajul să nu le mai permită intrările. Și mie îmi place bărbăția, dar nu pe teren. Sunt puțin stresat, mi-e frică puțin de meciul de la UTA.

Reclamă

Păi la cât de nebun sunt eu, la problemele mele cu nervii, cred că e mai bine că n-am jucat (n.r. – contra lui CFR Cluj). Dar am fost pe stadion. Nu zic să sperii suporterii, dar scopul meu a fost să vin și să încercăm să salvăm echipa de la retrogradare. Când am început pregătirea am zis că e groasă și mă gândeam cât de nebun am fost. Acum parcă încep să respir și să văd luminița.

Chipciu, sincer după U Cluj – FC Argeș 2-0: „Terenul e jalnic!”

E clar, cu CFR a fost un meci în care ne-au dominat total. Eu, ca suporter din trbune, m-am gândit că avem șanse până în minutul 20. Dar CFR are experiență, au beneficiat și de 3 penalty-uri și ne-au bătut. Din păcate am pierdut, am dezamăgit fanii, dar sper că cu 3 puncte de astăzi să mergem în continuare și să ne îndeplinim obiectivul.

Acasă suntem pe locul 4-5 în Liga 1, ca număr de puncte. Eram la egalitate cu FCSB, la un moment dat. Terenul e jalnic, dar stadionul și suporterii ne dau această putere. Noi în deplasare am avut probleme de-a lungul timpului.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut niște intervenții prin vestiar, ca să ne trezim mai bine”, a spus Alex Chipciu, după U Cluj – FC Argeș 2-0, potrivit digisport.ro.

U Cluj a urcat pe locul 3 în play-out, la 3 puncte în spatele liderului FC U Craiova 1948.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină
Liga 1 • 27 mart., 19:50
UTA va face apel după decizia drastică a Comisiei de Disciplină! Oficialii, atac dur la adresa suporterilor
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu
Diverse • 25 mart., 14:30
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Alex Chipciu: „Mi-a plăcut din prima!”. I-a dăruit 4 fete şi l-a convins să nu revină la FCSB
Vlad Chiricheş şi-a dorit să se retragă, dar a fost întors din drum de Alex Chipciu
Liga 1 • 22 mart., 8:30
„Gata, nu mai vreau!” Vlad Chiricheş şi-a dorit să se retragă, dar a fost întors din drum de Alex Chipciu. Ce s-a întâmplat
S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea
Liga 1 • 20 mart., 21:38
FOTO | S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea! Reacția unui fan: „Nea Gigi a făcut poza?”
Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar
Liga 1 • 18 mart., 20:00
„Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar