Închide meniul

Alex Ioniță, exasperat după CS Mioveni – Rapid 0-0: „Din păcate nu vrea mingea să intre în poartă!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 17 februarie 2023, 22:22

Alex Ioniță, exasperat după CS Mioveni – Rapid 0-0: Din păcate nu vrea mingea să intre în poartă!”

Alex Ioniță, exasperat după CS Mioveni - Rapid 0-0

Alex Ioniță, în timpul unui interviu / Facebook FC Rapid 1923

Alex Ioniță, exasperat după CS Mioveni – Rapid 0-0. Mijlocașul giuleștenilor s-a declarat total nemulțumit de rezultatul obținut și pune soarta meciului pe seama lipsei de șansă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost ținută în șah de CS Mioveni, iar giuleștenii au făcut un nou pas greșit în lupta la titlu.

Alex Ioniță, exasperat după CS Mioveni – Rapid 0-0: „Din păcate nu vrea mingea să intre în poartă!”

„Sunt supărați fanii, e normal, la fel suntem și noi. Ne pare rău că nu am reușit să luam mai multe puncte în ultimele două meciuri. Cu FC U Craiova clar n-am jucat bine, dar azi am simțit că am jucat foarte bine. La faza penalty-ului nu știu ce s-a întâmplat, nu știu cine a intrat în careu, cine nu a intrat…Trebuie să analizăm, trebuie să ne revenim și să adunăm cât mai multe puncte până la finalul sezonului regulat.

Din păcate nu vrea mingea să intre în poartă, nu știu. Trebuie să ne revenim, avem o revanșă de luat cu Chindia, vreau să luam toate cele 3 puncte. Acum trebuie să vedem ce facem greșit, iar în play-off ar fi minunat dacă am avea un parcurs bun. E doar un moment mai puțin reușit și pentru Marko (n.r. Dugandzic). Avem încredere în el, eu cred că o să ne ajute până la finalul sezonului”, a declarat Alex Ioniță la digisport.ro.

Răzvan Onea: „Ne-a lipsit șansa!”

Răzvan Onea s-a declarat nemulțumit de decizia lui Horațiu Feșnic de a repeta penalty-ul lui Dugandzic. Fundașul rapidist e convins că echipa lui merita să plece cu toate punctele de la Mioveni.

Reclamă

„Nu înțeleg de ce s-a repetat. Au intrat jucători de la ei, nu de la noi, nu înțeleg decizia arbitrului. Suporterii ne încurajează tot timpul, le mulțumim, dar își doresc să câștigăm fiecare meci. Azi ne-a lipsit șansa. Exersăm la antrenamente, am fost aproape, dar am lovit bara. E o lipsă de inspirație”, a spus Răzvan Onea, conform digisport.ro.

Fază incredibilă în Mioveni – Rapid! Marko Dugandzic a ratat un penalty după ce a fost nevoit să repete execuția

Marko Dugandzic a ratat un penalty în Mioveni – Rapid 0-0, din etapa a 26-a din Liga 1, după ce a fost pus să repete execuția. Giuleștenii au ratat șansa să plece acasă cu toate punctele după ce atacantul croat a șutat peste poartă a doua oară.

Rapid a beneficiat de un penalty în minutul 84, după un henț în careu comis de un jucător de la Mioveni. Golgheterul Dugandzic a înscris cu un șut sigur, dar arbitrul Horațiu Feșnic a decis repetarea penalty-ului, după ce mai mulți jucători au pătruns în careu înainte ca croatul să lovească mingea.

Reclamă 4 / 0/3

A doua oară n-a mai fost cu noroc pentru Rapid. Dugandzic a șutat peste poarta adversă, spre disperarea rapidiștilor.

S-a terminat 0-0, iar Rapid a ratat șansa să o depășească pe FCSB în clasamentul Ligii 1. Giuleștenii rămân pe poziția a patra, cu 46 de puncte.

De cealaltă parte, Mioveni este în continuare neînvinsă în 2023, de când a venit pe banca tehnică Nicolae Dică. Argeșenii rămân însă pe ultima poziție, cu 18 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și