Închide meniul

Alex Ioniță rămâne pozitiv după Rapid – Hermannstadt 0-1: „Din înfrângeri înveți cel mai mult!”

Sebastian Cristian Publicat: 4 martie 2023, 22:44

Reclamă
Alex Ioniță rămâne pozitiv după Rapid – Hermannstadt 0-1: Din înfrângeri înveți cel mai mult!”

Alex Ioniță rămâne pozitiv după Rapid - Hermannstadt 0-1

Alex Ioniță / Antena Sport

Alex Ioniță rămâne pozitiv după Rapid – Hermannstadt 0-1. Extrema giuleștenilor a recunoscut că jocul a avut de suferit împotriva sibienilor, dar este optimistă că greșelile nu vor mai fi repetate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost învinsă pe teren propriu de Hermannstadt și rămâne pe locul 4 în Liga 1, cu 52 de puncte strânse în 29 de meciuri.

Alex Ioniță rămâne pozitiv după Rapid – Hermannstadt 0-1: „Din înfrângeri înveți cel mai mult!”

„A fost un meci slab, nu mi-am ajutat suficient echipa. Din înfrângeri înveți cel mai mult. A fost pur și simplu vina noastră. Nu am jucat așa cum trebuie. Clar ne-am dorit victoria, dar din păcate nu am jucat ceea ce trebuie. La cald nu pot găsi o explicație, poate nu am avut atitudine. Trebuia mult mai mult decât atât.

Îmi pare rău pentru Dugandzic, îmi doresc să marcheze cât mai mult, dar asta este, se mai întâmplă. Trebuie să analizăm ce am făcut greșit în această seară pentru a remedia pentru meciul următor”, a declarat Alex Ioniță la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

Victor Angelescu a anunțat noul obiectiv al Rapidului, din play-off: “Putem să-l îndeplinim!”

Conducătorii din Giulești au mare încredere în lotul lui Adrian Mutu. Victor Angelescu a dezvăluit că noul obiectiv al Rapidului, după ce calificarea în play-off a fost îndeplinită, va fi clasarea între primele 3 echipe.

Reclamă

Rapidiștii visează să joace într-o cupă europeană, în anul în care clubul va sărbători 100 de ani de existență. Angelescu rămâne totuși cu picioarele pe pământ când vine vorba de lupta la titlu.

“Nu avem nici măcar a treia șansă”, a spus Victor Angelescu. Co-acționarul giuleștenilor se bazează însă pe jucătorii lui Adrian Mutu și nu exclude clasarea pe podium.

“Primul obiectiv a fost atins. În momentul în care vom începe play-off-ul, vom avea alt obiectiv, acela de a termina pe un loc de cupe europene, ceea ce înseamnă că trebuie să fim pe primele 3 sau 4 locuri în funcție de ce se întâmplă în Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

La titlu nu avem nici măcar a treia șansă. O să vedem cum terminăm sezonul regulat, normal că ne-am dori să câștigăm titlul, dar trebuie să și putem asta. Obiectivul va fi, probabil, să terminăm între primele 3.

Credem că avem un lot cu care putem îndeplini obiectivul, dar dacă îl vom rata anul acesta, nu se va schimba major planul. Știm foarte bine ce vrem să facem de acum pentru anul viitor, când vrem să ne implicăm în lupta la titlu”, a spus Victor Angelescu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și