Închide meniul

Alex Ioniță, reacție savuroasă după Rapid – Sepsi 3-0: „Berea era deja în vestiar!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 ianuarie 2023, 22:34

Alex Ioniță, reacție savuroasă după Rapid – Sepsi 3-0: „Berea era deja în vestiar!

Alexandru Ioniţă a fost dărâmat după Rapid - FC Voluntari 1-2. Decarul celor de la Rapid cu greu şi-a putut găsi cuvintele după şocul din Giuleşti

Alexandru Ioniță, într-un meci pentru Rapid / Hepta

Alex Ioniță a avut o reacție savuroasă după Rapid – Sepsi 3-0. Mijlocașul giuleștenilor a făcut un nou meci bun, reusind o pasă de gol pentru Dugandzic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioniță a dezvăluit că jucătorii Rapidului aveau deja berea pregătită în vestiar înaintea meciului cu Sepsi. După victoria de senzație, au dat startul petrecerii.

Alex Ioniță, reacție savuroasă după Rapid – Sepsi 3-0

„Nu știu cum am reușit să-i surprindem, important e că am câștigat cele trei puncte. Ne-am pregătit serios și ne-a ieșit. După o perioadă, cred că sunt pe drumul cel bun. Am un sezon bun. Mă bucur, mi-aș dori să marchez și mai multe goluri, evident, dar mă bucur că ofer pase de gol și câștigăm.

Galeria este al 12-lea jucător și ne dorim să jucăm doar aici. Berea era deja în vestiar, o consumam numai dacă reușeam să câștigăm. Mă bucur pentru ei, nu facem chef după victorie și nici înmormântare după înfrângere. Îmi doresc la națională, evoluțiile nu m-au ajutat, sper ca sezonul acesta să reușesc să revin la națională”, a spus Alex Ioniță, conform digisport.ro. 

Marko Dugandzic, bun de cinste

Atacantul croat a reușit primul hat-trick din carieră în Rapid – Sepsi 3-0. După prestația de vis, Dugandzic va merge să sărbătorească alături de prietenii săi la un pahar. Atacantul lui Mutu nu se gândește încă la titlu. Giuleștenii vor să-și asigure calificarea în play-off.

Reclamă

„E o victorie uimitoare în fața fanilor noștri. Suntem cu un pas mai aproape de play off. Ne-am mărit distanța față de Sepsi. Sunt foarte fericit pentru golurile mele și pentru cele 3 puncte. Da, am luat mingea. Sunt cu niște prieteni din Croația aici la meci și poate vom merge să bem ceva. A fost un start uimitor de partidă. Nu am un obiectiv în acest sens (n.r. să-l depășească pe Andrea Compagno la numărul de goluri). Îmi doresc să fiu sănătos și să ajut echipa cât mai mult. Obiectivul nostru este play-off-ul. Eu sunt aici ca sa dau tot ce am mai bun din mine”, a spus Marko Dugandzic, conform digisport.ro. 

Rapid a învins vineri seara, pe teren propriu, formaţia Sepsi OSK, scor 3-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii, în care toate cele trei goluri au fost înscrise de Marko Dugandzic.

Rapid a început perfect sezonul, iar în minutul 13 conduceau deja cu 2-0 pe Sepsi Sf. Gheorghe. Dugandzic a deschis scorul din pasa lui Kait, în minutul 5, iar în minutul 13 acelaşi Dugandzic a majorat diferenţa înscriind cu o lovitură de cap.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid, victorie la scor cu Sepsi

În minutul 17, arbitrul Horaţiu Feşnic a consultat VAR-ul la o fază în care Dimitrov a atins mingea cu mâna în careu şi a acordat penalti. Dugandzic a transformat lovitura de pedeapsă şi a închis tabela la 3-0.

În partea secundă Sepsi şi-a schimbat atitudinea şi a avut mai multe ocazii, dar nu s-a mai înscris deşi Rapid a trimis de două ori mingea în bară.

În urma acestui succes, Rapid a ajuns la 41 de puncte și a urcat pe podium în Liga 1, la patru lungimi în spatele liderului Farul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și