Închide meniul

Alex Mitriţă a ratat un penalty în Poli Iaşi – Universitatea Craiova! Execuţie deplorabilă a jucătorului oltenilor

Publicat: 15 septembrie 2024, 20:04

Reclamă
Alex Mitriţă a ratat un penalty în Poli Iaşi – Universitatea Craiova! Execuţie deplorabilă a jucătorului oltenilor

Alex Mitriţă a ratat un penalty în Poli Iaşi - Universitatea Craiova! Execuţie deplorabilă a jucătorului oltenilor

Alex Mitriţă a ratat o lovitură de la 11 metri / Captură Digi Sport

Alex Mitriţă a ratat un penalty în Poli Iaşi – Universitatea Craiova. Pe ploaie şi pe un teren dificil, cele două echipe s-au întâlnit într-un meci din etapa a 9-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iaşi a deschis scorul încă din minutul 30, prin Kamberi. În repriza secundă, echipa lui Constantin Gâlcă a avut şansa de a restabili egalitatea.

Alex Mitriţă a ratat un penalty în Poli Iaşi – Universitatea Craiova! Execuţie deplorabilă a jucătorului oltenilor

În minutul 52, Todoroski a comis henţ în careu. După câteva minute bune de analiză VAR, arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri pentru Universitatea Craiova.

Alexandru Mitriţă şi-a asumat răspunderea şi a luat balonul. Marcator în meciul România – Lituania din urmă cu câteva zile, Mitriţă a executat foarte slab şi a trimis peste poartă balonul. Imediat după execuţie, jucătorul Craiovei s-a uitat la gazon. Partida s-a disputat în condiţii extreme. A plouat torenţial la Iaşi, iar gazonul nu a rezistat. În ultimele minute ale partidei, jucătorii celor două echipe au avut mari bătăi de cap în a controla balonul.

Cotat la 4 milioane de euro pe transfermarkt.com, Alex Mitriţă este unul dintre cei mai importanţi jucători ai Craiovei. În primele 10 meciuri disputate în acest sezon, Mitriţă a marcat 7 goluri şi a oferit o pasă de gol.

Reclamă
Reclamă

Alex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1

Alex Mitriţă a avut un mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1. Mitriţă a ironizat modul în care s-a discutat despre el.

„Aveam nevoie de această victorie, să facem 6 puncte, să fim primii în clasament. Am muncit pentru această victorie, pe un teren greu.

Sunt bucuros că m-am întors la echipa naţională şi sunt bucuros că am marcat şi am câştigat.

Reclamă

(n.r.: Ai fugit direct la nea Mircea. Ce ai discutat cu el şi ce a însemnat convocarea aceasta pentru tine?) A discutat foarte multe cu mine, îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine. A avut încredere în mine, chiar dacă în aceşti doi ani de zile s-au vorbit foarte multe despre mine, despre bad boy-ul din mine, cum se zicea pe la televizor.

(n.r. E un început de drum spre Mondial?) Cu siguranţă va fi un vis, cum a fost şi EURO pentru mine. Trebuie să muncim, să luăm fiecare meci în parte. Aţi văzut că şi în această seară nu a fost un meci uşor, a fost un meci greu. Suntem bucuroşi că am câştigat.

Pentru noi este o onoare (n.r.: să fie antrenat de Mircea Lucescu). Mai ales pentru mine, că am lucrat şi cu domnul Răzvan Lucescu, şi acum cu nea Mircea. Am putut lucra cu amândoi şi sunt foarte mândru de acest lucru”, a declarat Alex Mitriţă în exclusivitate pentru AntenaSport după România – Lituania 3-1.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:24

Gigi Becali a făcut patru schimbări la pauza meciului CFR Cluj – FCSB! Jucătorii „sacrificaţi” de patronul roş-albaştrilor

22:21

LIVE TEXTCFR Cluj – FCSB 2-1. Derby „de foc” în Gruia! Louis Munteanu a reuşit dubla. Alex Băluţă a redus din diferenţă

22:05

LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos 0-0 e ACUM în AntenaPLAY. Ocazie uriaşă pentru campioana Greciei. Derby „de foc” pentru Răzvan Lucescu

21:56

Răzvan Marin, aproape de golul etapei în Serie A! Mijlocaşul român a zguduit transversala în Cagliari – Napoli. Ce notă a primit

21:49

UPDATELouis Munteanu a reuşit o dublă de senzaţie în CFR Cluj – FCSB! Gestul incredibil făcut după ambele goluri

21:11

Costel Gâlcă, discurs dur după Poli Iaşi – Universitatea Craiova 2-0: „Trebuie să câştigăm aici! Am pierdut prea multe puncte”

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOFC Porto – Farense 2-1. Victorie la limită pentru dragoni. Braga – Guimaraes, de la 22:30 3 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 4 VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku 5 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 6 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial
Citește și