Închide meniul

Alexandru Albu a deschis scorul în Rapid – FCSB. Mijlocașul giuleștenilor a declanșat nebunia în Giulești

Sebastian Cristian Publicat: 23 aprilie 2023, 21:16

Reclamă
Alexandru Albu a deschis scorul în Rapid – FCSB. Mijlocașul giuleștenilor a declanșat nebunia în Giulești

Alexandru Albu

Alexandru Albu a deschis scorul în Rapid – FCSB. Mijlocașul giuleștenilor a declanșat nebunia în Giulești, în minutul 21 al derby-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Andrea Compagno a ratat prima mare ocazie a meciului, a venit rândul gazdelor să atace poarta adversă.

Alexandru Albu a deschis scorul în Rapid – FCSB. Mijlocașul giuleștenilor a declanșat nebunia în Giulești

Astfel, jucătorii Rapidului au încheiat cu gol o acțiune foarte bine purtată, începută de Antonio Sefer. Extrema giuleștenilor i-a pasat lui Alexandru Albu, care l-a lansat pe Funsho pe partea stângă. Fotbalistul nigerian a avansat în careul celor de la FCSB și i-a pasat înapoi lui Albu.

Mijlocașul gazdelor a venit în mare viteză și a trimis mingea în poarta celor de la FCSB, deschizând scorul în derby și declansând nebunia pe stadionul din Giulești.

Adrian Mutu resimte presiunea pusă de fani înainte de Rapid – FCSB: „Nu-mi convine să aud că-mi cer demisia!”

Adrian Mutu resimte presiunea pusă de fani înainte de Rapid – FCSB! La finalul meciului Universitatea Craiova – Rapid, 3-1, suporterii alb-vișiniilor i-au cerut demisia antrenorului Adrian Mutu.

Reclamă

Adrian Mutu susține că este afectat de presiunea pe care fanii Rapidului o pun asupra echipei. Totodată, acesta spune că a avut o discuție cu Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, pentru a liniști spiritele în Giulești.

„Am citit presa, ce s-a scris. A fost o săptămână grea, presiune era și înainte, dar săptămâna asta a fost ceva mai mare. Lucrurile între mine și club sunt clare, după discuția pe care am avut-o și cu șeful galeriei am clarificat lucrurile.

Cred că ce am promis atunci când am venit la echipă am realizat. Sezonul trecut am promis că voi menține echipa în Liga 1, iar acum că voi conduce echipa în play-off, ceea ce s-a întâmplat. Bineînțeles, pretențiile au crescut, trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor.

Reclamă 4 / 0/3

Galeria noastră este pătimașă, pune mult suflet. Ar trebui să facem la fel și noi, să dăm 100% pe teren, să încercăm să câștigăm fiecare meci.

Am înțeles supărarea suporterilor după meciul de la Craiova. Bineînțeles, și eu sunt supărat pe situație, nu-mi convine să aud că-mi cer demisia, mai ales că știu cât am muncit.

Am dat tot timpul 100%, sunt profesionist, un antrenor foarte serios, cred că am demonstrat-o tuturor. Am ajuns în play-off, nu voi renunța după două înfrângeri. Încerc să găsesc soluții să redresez echipa pentru a putea câștiga acest derby”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și