Închide meniul

Alexandru Albu, interviu eveniment: „Sunt de etnie romă şi nu mi-e ruşine de asta!” Ce a spus despre negocierile cu Gigi Becali

Publicat: 1 iulie 2023, 10:36

Reclamă
Alexandru Albu, interviu eveniment: „Sunt de etnie romă şi nu mi-e ruşine de asta! Ce a spus despre negocierile cu Gigi Becali

Alexandru Albu este unul dintre cei mai iubiţi jucători de la Rapid

Hepta

Alexandru Albu, unul dintre cei mai apreciaţi jucători de la Rapid, a oferit un interviu eveniment în care a vorbit despre aspecte din viaţa personală. Alexandru Albu le-a intrat în inimile fanilor rapidişti pentru determinarea de care a dat dovadă pe teren dar, mai ales, pentru golul marcat cu FCSB în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Albu spune că se simte excepţional în Giuleşti, deşi a fost la un pas să ajungă chiar la FCSB. Înainte să fie transferat la Rapid, Alexandru Albu a fost dorit de Gigi Becali. Albu se felicită că a ajuns la Rapid, acolo unde este unul dintre preferaţii fanilor.

Alexandru Albu, interviu eveniment

„Rapid e ceva special, mi-a intrat la suflet. Am petrecut deja doi ani minunați, petrec în continuare un timp minunat la Rapid. Am cunoscut galeria și fenomenul Giulești, vreau să învăț din bucuriile acestui club, să câștig un trofeu. Nici nu vă dați seama cât de mult ne dorim trofee, titlul!

Sincer, sunt un jucător care se face plăcut. În același timp, noi ne simțim între noi, sunt de-acolo, din etnie, nu mi-e rușine cu ceea ce sunt. Sunt român până la urmă, chiar dacă sunt rom! Simțeam această legătură cu suporterii, cu clubul, cu tot. E chemarea sângelui”, a spus Alexandru Albu pentru gsp.ro.

Alexandru Albu a dat detalii şi despre negocierile pe care le-a purtat cu Gigi Becali.

Reclamă

„Au fost discuții, nu s-au concretizat, fiindcă eu aparțineam de Chiajna. Eu sunt jucător profesionist, oriunde m-aș fi dus, aș fi dat totul pentru echipă. Sincer, da, e o motivație în plus când jucăm contra FCSB. Suporterii ne transmit acea răutate pozitivă”, a mai spus Albu.

Pe lângă titlul cu Rapid, Alexandru Albu îşi doreşte să fie chemat la echipa naţională de Edi Iordănescu.

„Nu depinde neapărat de mine, eu încerc să mă antrenez, să dau totul, iar apoi să demonstrez că merit. Dacă nu am mai fost, înseamnă că nu am meritat dintr-un motiv anume. Trebuie să muncesc, să joc mai bine, să ajut echipa, echipa să mă ajute pe mine și voi reveni și la națională. 

Reclamă 4 / 0/3

Sunt român și mă bucur pentru rezultate, mai ales cel cu Elveția e mare. De ce să-mi fie rușine de joc?! Am întâlnit campioni, jucători de Champions League, la final contează doar punctele. Inter al lui Mourinho a câștigat Champions League doar apărându-se!”, a mai declarat mijlocaşul Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și