Închide meniul

Alexandru Albu, ironie devastatoare după victoria din derby: „Dinamo este o echipă mică”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 ianuarie 2024, 22:15

Reclamă
Alexandru Albu, ironie devastatoare după victoria din derby: „Dinamo este o echipă mică

Dinamo - Rapid 1-2, iar Alexandru Albu a lansat o ironie devastatoare după victoria din derby.

Alexandru Albu, dorit la CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo – Rapid 1-2, iar Alexandru Albu a lansat o ironie devastatoare după victoria din derby. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus la limită în derby-ul de pe Arena Naţională. Papeau şi Burmaz au marcat golurile victoriei, în timp ce pentru dinamovişti a înscris Abdallah.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a mai greu decât se aştepta derby-ul cu Dinamo. Burmaz a marcat în minutul 90 golul victoriei. Atacantul adus în această iarnă la Rapid a ajuns la două goluri în două meciurile pentru echipa lui Bergodi.

Alexandru Albu, ironie devastatoare după victoria din derby

„Nu am jucat prea bine în prima repriză. Am luat un gol prostesc, aş zice eu. A doua repriză am intrat mai montaţi. Importante sunt punctele, nu contează că am juca cum jucat. Ştiam ce sistem vor juca, cred că noi ne-am surprins pe noi. Iar jucăm slab cu echipelele mici, echipele din subsolul clasamentului.

Trebuie să fim bărbaţi şi să jucăm mai bine. Ne-am apărat bine şi am închis meciul. Dinamo este acolo jos, cu tot respectul pentru ei. În momentul de faţă, Dinamo este o echipă mică în comparaţie cu Rapid. Orice echipă vrea să aibă suporterii noştri. Dacă cei de la Dinamo nu au avut bărbăţia să le dea inelul de jos, înseamnă că le-a fost frică de ei„, a spus Alexandru Albu la digisport.ro.

Dinamo – Rapid 1-2! Giuleştenii, victorie dramatică în minutul 90

Dinamo – Rapid 1-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Giuleştenii s-au impus în mod dramatic în meciul de pe Arena Naţională. Echipa lui Cristiano Bergodi a câştigat cu 2-1, după ce Borisav Burmaz a marcat golul victoriei în minutul 90.

Reclamă

Cu suporterii aflaţi pe stadionul din Giuleşti, nu pe Arena Naţională, rapidiştii au căutat victoria în meciul cu Dinamo, dar atacanţii alb-vişinii i-au dat emoţii lui Cristiano Bergodi. Gazdele au fost mai periculoase în prima parte, ratând prin Politic şi Homawoo. Pe finalul primei reprize Papeau a deschis scorul, în minutul 44, însă Dinamo a egalat după numai două minute, prin Hakim Abdallah. Rapid a cerut penalty în minutul 47, la căderea lui Rrahmani în careu, apoi Politic a trimis în bara transversală, în minutul 56, însă Burmaz a reuşit să înscrie în minutul 90 golul victoriei rapidiste, după ce în etapa trecută tot el marcase golul decisiv în prelungirile meciului cu FCU Craiova.

Rapid s-a impus cu 2-1, fără să strălucească, în timp ce Dinamo a făcut unul din cele mai bune meciuri ale sale.

În clasament Rapid are 39 de puncte şi a trecut pe locul secund în campionat. Dinamo a rămas cu 16 puncte, pe penultimul loc al Ligii 1, al 15-lea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:13 Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul 11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 Vezi toate știrile
Citește și