Închide meniul

Alexandru Albu se compară cu Baggio, Messi şi Cristiano Ronaldo după penalty-ul ratat cu CFR Cluj: „Pe mine nu m-a afectat!” Ce a spus despre Mutu: „Râdem, glumim…”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 august 2022, 17:05

Alexandru Albu se compară cu Baggio, Messi şi Cristiano Ronaldo după penalty-ul ratat cu CFR Cluj: „Pe mine nu m-a afectat! Ce a spus despre Mutu: „Râdem, glumim…

Alexandru Albu a avut un gol anulat în Chindia - Rapid

Alxandru Albu, în timpul unei partide pentru RapidHepta

  • Alexandru Albu se compară cu Baggio, Messi şi Cristiano Ronaldo după penalty-ul ratat cu CFR Cluj

Alexandru Albu se compară cu Baggio, Messi şi Cristiano Ronaldo după penalty-ul ratat cu CFR Cluj. Mijlocaşul Rapidului a ratat o lovitură de pedeapsă în prelungirile derby-ului din Gruia, iar formaţia sa a pierdut la limită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Albu spune că nu l-a afectat ratarea penalty-ului cu CFR Cluj şi se consolează că au ratat şi jucători mai mari în astfel de momente. Mai mult, Albu spune că relaţia cu Adrian Mutu este una perfectă.

Alexandru Albu se compară cu Baggio, Messi şi Cristiano Ronaldo după penalty-ul ratat cu CFR Cluj

Nu e nimic între noi (n.r. el şi Mutu), nu avem nicio problemă, chiar suntem foarte bine, râdem, glumim, aşa a decis dânsul să joace, sunt pregatit 100% şi, când se va apela la mine, voi da totul.

Reclamă

Nu, pe mine nu m-a afectat şi nu a afectat pe nimeni, într-adevăr, cu puţină şansă sau dacă eram eu mai hotărât, pentru că m-am schimbat în ultima secundă la penalty, aveam un punct în plus şi automat era altceva, dar nu m-a afectat, pentru că au ratat mari fotbalişti, Baggio, Messi, Ronaldo.

(n.r. de ce nu ai jucat cu FCSB?) Am avut o problemă medicală chiar înainte de ziua precedentă a jocului şi nu am vrut să riscăm, pentru că puteam risca să stau o lună.

Reclamă

Da, ceva muscular şi nu am vrut să riscăm, pentru că putea să se întindă de tot şi aşa am preferat să ne luăm o marjă de siguranţă„, a spus Alexandru Albu pentru orangesport.ro.

Alexandru Albu a ajuns la Rapid vara trecută, mai întâi sub formă de împrumut, apoi giuleştenii l-au achiziţionat definitiv de la Concordia Chiajna. 200.000 de euro a plătit Rapid echipei ilfovene pentru Alexandru Albu. Mai întâi, 50.000 de euro pentru un împrumut, apoi restul sumei pentru transferul definitiv al jucătorului care a fost convocat şi la echipa naţională.

CFR Cluj a vrut să îl ia pe Alexandru Albu de la Rapid

CFR Cluj a vrut să îl ia pe Alexandru Albu de la Rapid, chiar la puţin timp după meciul din Gruia. Chiar preşedintele campioanei, Cristi Balaj, a recunoscut că ar fi vrut să îl ia pe mijlocaşul Rapidului. Mihai Bordeianu ar fi urmat să ajungă la schimb în Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu ştim nimic despre o asemenea discuţie. Bordeianu este un jucător important. Statistica, datele, efortul pe care îl face. Nu iese în evidenţă, dar apare mai mereu la mijlocul terenului. Motivul pentru care nu a jucat atat de des este că am avut alţi jucător. Dan Petrescu face schimbări des.

Nu a început o asemenea discuţie. Probabil cei de la Rapid sunt interesaţi. Nu s-a pus în discuţie aşa ceva, dar asta nu înseamnă cu nu putem să dialogăm”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Alexandru Albu a fost şi pe lista transferuri a lui FCSB

Alexandru Albu a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB, mijlocașul refuzând însă oferta roș-albaștrilor.

„Nu aș putea să dau curs unei oferte din partea FCSB-ului. Decât dacă ar veni Săpunaru cu mine, la FCSB. Adică, niciodată, da! La altă echipă mare din Liga 1, da, aș putea să joc, dar la cei de la FCSB… nu aş putea da curs unei oferte, pentru că sunt jucătorul Rapidului, respect clubul, suporterii şi nu pot să le fac asta”, a spus Albu în urmă cu ceva timp.

Sezonul trecut, sub comanda lui Mihai Iosif, Alexandru Albu a fost jucător de bază la Rapid. A jucat în 34 de meciuri şi a înscris 7 goluri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”