Închide meniul
EXCLUSIV

Alexandru Băluţă a dezvăluit primul dialog cu Gigi Becali, de la negocieri: „M-a întrebat asta! Oamenii s-au ţinut de cuvânt!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 iunie 2023, 11:36

Reclamă
Alexandru Băluţă a dezvăluit primul dialog cu Gigi Becali, de la negocieri: „M-a întrebat asta! Oamenii s-au ţinut de cuvânt!

Alexandru Băluţă, primul transfer al celor de la FCSB

Profimedia

Alexandru Băluţă a dezvăluit primul dialog cu Gigi Becali de la negocieri. Băluţă a spus că patronul de la FCSB l-a contactat imediat după ce a revenit din Ungaria, de la Academia Puskas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă a avut cuvinte de laudă pentru Gigi Becali. Mijlocaşul de 29 de ani a spus că cei de la FCSB l-au aşteptat timp de două săptămâni şi că au fost de acord cu toate cerinţele lui.

Alexandru Băluţă a dezvăluit primul dialog cu Gigi Becali, de la negocieri

Băluţă a mai spus că primul contract l-a avut cu Gigi Becali, care l-a întrebat dacă e dispus să vină la FCSB.

„Domnul Gigi Becali m-a contactat imediat după ce am revenit din Ungaria şi m-a întrebat care e situaţia mea şi m-a întrebat dacă sunt deschis să discut cu ei. I-am spus că nu e niciun fel de problemă. Oamenii m-au aşteptat timp de două săptămâni pentru că pentru mine prima opţiune a fost să revin acasă, să fiu din nou la Craiova.

Dacă în două săptămâni nu s-a întâmplat nimic cu cei de aici, a fost normal ca eu să continui să vorbesc cu cei de la FCSB şi să înaintez negocierile şi să ajung la sumele dorite. Oamenii au respectat tot ce am zis şi s-au ţinut de cuvânt. Mi-au dat destul timp la dispoziţie”, a spus Alexandru Băluţă în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Alexandru Băluţă a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Mihai Rotaru

Alexandru Băluţă a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Mihai Rotaru, înainte de a veni la FCSB. Băluţă a jucat în ultimul sezon la Academia Puşkaş şi va veni la FCSB din postură de jucător liber de contract.

Alexandru Băluţă a spus, în exclusivitate pentru AS.ro, că s-a înţeles cu Gigi Becali pentru a veni la FCSB. Diferența dintre oferta Craiovei și cea venită de la FCSB a fost de ordinul sutelor de mii de euro. Prima opțiune a fost echipa din Bănie.

”Sunt bine, în vacanță. Discuții au fost multe. În primul rând, prima mea opțiune a fost să revin acasă. Am și eu o familie. Am cântărit bine ce am avut până acum, și mă refer la Craiova și la Steaua (n.r. – FCSB).

Reclamă 4 / 0/3

Gândul meu a fost să revin acasă, doar că lucrurile n-au mers într-o direcție favorabilă. Am ales să fiu deschis și cu cei de la FCSB, să-i ascult și pe ei. Oamenii au fost profesioniști. Am așteptat mai mult timp pentru ca cei de la Craiova să vină cu ceva concret.

Sunt dezamăgit pentru că știu ce am dat pentru echipa asta și pentru oraș. Știu ce caracter sunt. Am sperat să găsim o soluție, mai ales că am venit liber de contract. Nu este adevărat ce se vehiculează în presă. E neașteptat să decurgă totul așa. Supărat nu sunt, am drumul meu și sunt sigur că voi reuși”, a spus Băluță, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
Vezi toate știrile
Citește și