Închide meniul

Alexandru Creţu, declaraţii uluitoare după ce a fost eliminat cu FC U Craiova: „Ăsta a fost obiectivul! E mai important campionatul!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 decembrie 2022, 22:47

Alexandru Creţu, declaraţii uluitoare după ce a fost eliminat cu FC U Craiova: „Ăsta a fost obiectivul! E mai important campionatul!

Alexandru Crețu, mijlocașul de la Universitatea Craiova

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Alexandru Creţu, declaraţii uluitoare după ce a fost eliminat cu FC U Craiova. Mijlocaşul Universităţii Craiova a spus că a luat intenţionat al doilea cartonaş galben pentru a fi eliminat şi a fi suspendat la meciul din Cupă cu FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul Universităţii Craiova se poate alege cu o suspendare mare, pentru faptul că a premeditat eliminarea. Creţu a avut o seară de coşmar în Universitatea Craiova – FC U Craiova 0-2: a greşit la ambele goluri.

Alexandru Creţu, declaraţii uluitoare după ce a fost eliminat cu FC U Craiova

„Am pierdut mingea la ambele goluri, apoi s-a înscris. Îmi pare rău. E un moment dificil pentru noi, cred că e doar vina noastră. Îmi pare rău de rezutlat! Nu înțeleg de ce nu am avut energie astăzi, e frustrant.

Da, două galbene înseamnă că voi sta în Cupă și nu voi fi suspendat în campionat. Ăsta a fost obiectivul, clar. Am considerat că e mai important campionatul”, a spus Alexandru Creţu la digisport.ro.

Mirel Rădoi l-a contrazis pe Creţu şi a spus că nu era în plan acest lucru.  ”Puteam să facem asta și cu Nistor, cu toți. Așa a reacționat el pe moment, pentru că știa că are trei cartonașe. Nu vor fi măsuri”, acomentat Mirel Rădoi.

Reclamă

Universitatea Craiova – FC U Craiova 0-2. Victorie uriaşă pentru echipa lui Adrian Mititelu

Universitatea Craiova a pierdut derby-ul local cu FC U 1948 Craiova, scor 0-2 (0-0), sâmbătă seara, pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, în etapa a 19-a a Superligii de fotbal. Echipa antrenată de Nicolo Napoli s-a impus prin golurile marcate de William Baeten (50) şi George Ganea (60).

La meci au asistat 24.548 spectatori. Jocul a fost întrerupt de trei ori în prima repriză (min. 2, 11 şi 18) din cauza petardelor, fumigenelor şi torţelor aruncate pe teren de suporterii celor două echipe. La ultima întrerupere, arbitrul a trimis echipele la cabine pentru aproape zece minute.

FC U 1948 Craiova a învins-o pentru prima oară pe Universitatea în prima ligă, după trei victorii la rând ale gazdelor de sâmbătă. Universitatea venea după şase etape fără înfrângere, patru victorii şi două egaluri.

Reclamă 4 / 0/3

FC U 1948 Craiova nu mai câştigase în campionat de opt etape (două egaluri, şase înfrângeri). În tur, Universitatea s-a impus cu 2-1.

Recomandări
  • Alexandru Creţu, declaraţii uluitoare după ce a fost eliminat cu FC U Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” Vezi toate știrile
Citește și