Închide meniul

Alexandru Ioniţă, cu moralul la pământ după Sepsi – Rapid 2-0. Mesaj pentru Adi Mutu: „Are tot dreptul să nu mă bage să joc!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2023, 23:01

Alexandru Ioniţă, cu moralul la pământ după Sepsi – Rapid 2-0. Mesaj pentru Adi Mutu: „Are tot dreptul să nu mă bage să joc!

Alexandru Ioniţă, cu moralul la pământ după Sepsi - Rapid 2-0

Alexandru Ioniţă, în tricoul lui Rapid / Hepta

Alexandru Ioniţă este cu moralul la pământ după Sepsi – Rapid, scor 2-0, din etapa a 3-a a play-off-ul Ligii 1. Alexandru Tudorie (26) şi Marius Ştefănescu (86) au marcat golurile victoriei echipei antrenate de Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a rămas fără victorie în play-off. Până să piardă la Sfântu Gheorghe, giuleştenii au remizat cu CFR Cluj (2-2) şi Farul (1-1). Giuleştenii au rămas la 11 puncte în spatele liderului Farul şi au ieşit din cursa pentru titlu.

Alexandru Ioniţă, cu moralul la pământ după Sepsi – Rapid 2-0

Titularizat după mai bine de o lună, Ioniţă a semnat o ratare importantă. Se aşteaptă să nu mai fie băgat de Adi Mutu în primul 11 la următoarele meciuri.

Să ne vedem greşelile, să fim realişti. Eu unul am jucat foarte slab, nu e ca şi cum nu ne dorim să câştigăm. Dar suntem într-un moment în care nu ne regăsim sub nicio formă.

Cred că suntem cu toţii într-un moment mai dificil, cel puţin eu nu reuşesc să marchez de multă vreme. Nu am nicio scuză, trebuia să marchez. Sper să îmi ajut echipa mai mult pe viitor. Îmi doresc să îmi ajut echipa, să marchez, dar nu ştiu să îmi explic momentan. Atât pot, îmi pare rău. Are toate motivele acum să nu joc. Când nu am fost să îl salut am considerat că meritam mai mult. Acum are tot dreptul să nu mă bage să joc.

Reclamă

Nu ne-am creat destule ocazii, am avut una mai clară de gol. Nu am fost inspirat, nu mi-am făcut preluarea destul de repede. Nu avem un joc ofensiv destul de bun. Am încercat să jucăm ceea ce ne-a cerut dânsul, doar că noi nu suntem atât de inspiraţi.

Ne doream cupele europene, ne doream mai mult de atât, având în vedere condiţiile pe care le avem, galeria. Dar din păcate nu ne ridicăm la nivelul aşteptărilor. Poate avem un trac. Când încercăm să ne îndeplinim un obiectiv, nu reuşim să îl îndeplinim„, a declarat Alexandru Ioniţă la digisport.ro.

Sepsi şi-a trecut în cont primele puncte din play-off. S-au apropiat la patru puncte de Rapid. Pentru gruparea din Sfântu Gheorghe urmează deplasarea de pe terenul campioanei en-titre CFR Cluj. Trupa lui Adi Mutu va juca în Bănie, cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid, prima înfrângere din istorie cu Sepsi

Începutul meciului de la Sf Gheorghe a fost întârziat cu cinci minute, după un protest al jucătorilor rapidişti faţă de faptul că nu toţi suporterii vişinii au putut intra pe arena din Sfântu Gheorghe. În minutul 15 al partidei, ultraşii echipei Rapid au părăsit stadionul, în semn de protest că o parte dintre ei au fost opriţi să intre la meci, pentru că ar fi depăşit numărul de locuri alocat galeriei bucureştene pentru acest meci.

Primul gol al meciului a fost marcat în minutul 26 de Tudorie, după gafe în şir ale apărării giuleştenilor. Rapid a avut primul şut pe poartă abia în minutul 53. Gazdele au majorat avantajul în minutul 86, când Ştefănescu a înscris după o pasă cu călcâiul a lui Rondon.

Este prima victorie din istorie reuşită de Sepsi în faţa echipei Rapid şi al doilea succes al lui Cristiano Bergodi împotriva formaţiei giuleştene, după 16 ani. În minutul 90+3 Săpunaru a ratat un penalti pentru Rapid.

În clasament, Rapid are 28 de puncte şi este pe locul 5, iar Sepsi ocupă locul 6, cu 24 de puncte.

SEPSI OSK: Niczuly – R. Dimitrov, Ninaj, Bălaşa, A. Dumitrescu – Aganovic (Ştefănescu 68), N. Păun, J. Rodriguez (Papa 79), C. Matei (Rondon 79) – I. Gheorghe, Tudorie (Safranko 63). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

RAPID: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais – Emmers (Papeau 62), Al. Albu, Kait (Luckassen 84) – Pănoiu (Sefer 62), Dugandzic, Al. Ioniţă II (Ongenda 75). ANTRENOR: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: C. Matei 36, J. Rodriguez 69 / Dugandzic 19, D. Grigore 51, Sefer 85

Reclamă

Meciul a fost arbitrat de Cătălin Popa, ajutat de Sebastian Gheorghe şi Romică Bîrdeş, iar rezervă a fost Marian Barbu.

În Camera VAR s-au aflat Sorin Costreie şi Gabriel Stroe. Observatori au fost desemnaţi Aron Huzu şi Mircea Călin.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și