Închide meniul

Alexandru Ioniță, dezamăgit după finalul nebun din CFR Cluj – Rapid 1-0: „Puteam să scoatem un punct!” Valentin Costache, uluit de suporterii giuleșteni: „Nu pot să cred câți sunt!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 iulie 2022, 23:58

Alexandru Ioniță, dezamăgit după finalul nebun din CFR Cluj – Rapid 1-0: „Puteam să scoatem un punct! Valentin Costache, uluit de suporterii giuleșteni: „Nu pot să cred câți sunt!

Rapid - CFR Cluj 1-0

Valentin Costache, în meciul CFR Cluj - Rapid 1-0 / Hepta

Alexandru Ioniță și Valentin Costache au reacționat după finalul nebun din CFR Cluj – Rapid 1-0. Jucătorii lui Adrian Mutu sunt de părere că ar fi trebuit să plece cu cel puțin un punct din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 90+3, Alexandru Ionița a pătruns în careul CFR-ului, iar centrarea sa a fost blocată de Ovidiu Hoban cu mâna. Era deja minutul 90+8 când Alexandru Albu și-a așezat balonul la 11 metri, după consultarea VAR. CFR a fost însă salvată de parada lui Cristi Bălgrădean.

Alexandru Ioniță și Valentin Costache, dezamăgiți după finalul nebun din CFR Cluj – Rapid 1-0

„Da, nu a fost un meci foarte reuşit, dar tot ne-am creat câteva ocazii de gol. Puteam să scoatem un punct şi cred că îl meritam. Ne pare rău că nu am reuşit să marcăm la ultima fază a meciului. La meciul cu FCSB să schimbăm atitudinea, să fim mult mai agresivi şi cu mai mult curaj.

Uitaţi-vă ce s-a întâmplat în prima repriză. Au ieşit Romario, Belu. Păcat… şi Vojtus a ieşit. Eu mă aşteptam să intru în repriza a doua. Uşor, uşor, sunt sigur că vom creşte. Avem o echipă destul de bună, chiar dacă ne-a lipsit agresivitatea.

Eu unul sunt optimist, de aceea m-am întors la Rapid. Trebuie să facem o figură frumoasă pentru că avem toate condiţiile”, a declarat Alex Ioniţă, conform orangesport.ro.

Reclamă

Valentin Costache, uluit de suporterii Rapidului

Valentin Costache era să greșească vestiarul când a ajuns în Gruia. Aflat acum la Rapid, atacantul e uluit de suporterii giuleșteni.

„Puţin ciudat când am ajuns aici, dar asta e viaţa noastră de fotbalişti. Nu avem ce face, trebuie să ne adaptăm imediat.

Nu am avut ce să fac, a trebuit să mă lupt cu Yuri şi celălalt fundaş central. Ritmul de joc a făcut diferenţa, poate peste 2-3 etape o să fie altceva. E normal să fie presiune, nu pot să cred câţi suporteri avem. Vestiarul e super, am intrat în familia Rapidului. Încercăm să câştigăm toate meciurile, e clar că play-off-ul e în capul nostru, numai asta ne dorim”, a spus și Valentin Costache.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – Rapid 1-0

Unicul gol al meciului a fost înscris de Yuri Matias, în minutul 17, cu o lovitură de cap, după un corner. Cu un minut înainte de reușita lui Yuri, Horațiu Moldovan a avut o paradă fabuloasă la un șut violent al lui Petrila.

Cu Cristi Săpunaru suspendat şi Kait accidentat, Mutu a avut dificultăţi în a alege primul 11. A ajuns să îşi pună mâinile în cap după numai jumatate de oră din confruntarea din Gruia. Nu mai puțin de trei jucători au fost schimbați din cauza problemelor medicale: Jakub Vojtus, Claudiu Belu-Iordache și Romario Moise.

Cea mai mare ocazie a Rapidului a venit în finalul primei reprize, când Alexandru Ioniță l-a întins serios pe Cristian Bălgrădean cu un șut de la distanță, la colțul lung. În partea secundă, tot CFR a fost echipa cu ocaziile, cele mai mari fiind ratate de Yuri și Deac.

S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, care a bifat primul succes din noul sezon. Pentru echipa lui Dan Petrescu urmează duelul cu Inter Escaldes din turul doi preliminar Conference League. De cealaltă parte, giuleștenii se pregătesc pentru derby-ul cu FCSB de săptămâna viitoare.

Recomandări
  • Alexandru Ioniță, dezamăgit după finalul nebun din CFR Cluj – Rapid 1-0
  • Valentin Costache, uluit de suporterii giuleșteni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
Vezi toate știrile
Citește și