Închide meniul

Alexandru Işfan este în totalitate jucătorul lui FC Argeş! Anunţul oficial despre jucătorul dorit de FCSB şi Craiova

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 august 2022, 13:59

Alexandru Işfan este în totalitate jucătorul lui FC Argeş! Anunţul oficial despre jucătorul dorit de FCSB şi Craiova

Alexandru Işfan este în totalitate jucătorul lui FC Argeş!

Alexandru Işfan este în totalitate jucătorul lui FC Argeş! / Hepta

Alexandru Işfan este în totalitate jucătorul lui FC Argeş. Gruparea din Trivale a ajuns la un acord cu CS Mioveni pentru cumpărarea celor 45% din procente deţinute de clubul galben-verde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„O veste bună pentru suporterii echipei FC Argeș: Alex Ișfan este 100% al nostru! Ne dorim să continue seria evoluțiilor foarte bune din acest debut de campionat și să construim o echipă puternică la Pitești!”, a scris Cristian Gentea pe Facebook.

Alexandru Işfan este în totalitate jucătorul lui FC Argeş

Mutarea a fost făcută de piteşteni, cel mai probabil, pentru a-l putea vinde. Işfan a fost dorit de Universitatea Craiova şi FCSB. Totuşi, Gigi Becali nu mai pare atât de convins de transfer.

„Isfan cică nu e atacant, nu e nouar. Tată, nu știu, la ora asta vreau un atacant, 27-28 de ani, cu experiență. Eu am luat Miculescu și Radaslavescu. Doi jucători pe care să iau bani. Dacă ne calificăm, mai iau unul sau doi repede, dar mai în vârstă. Nu mai iau copii. Și după, dacă ne calificăm în grupe, mai iau încă doi.

Alexandru Ișfan: „Am discutat despre un transfer”

Tot așa, mai în vârstă. Totul trebuie calculat și cu înțelepciune făcut. Trebuie să ținem cont și că trebuie să vindem, dar și că trebuie să ne calificăm. Toate trebuie făcute ca ceasul. Altfel, ajungem ca Rapid și ca Dinamo. Păi Rapid nu a fost în faliment?”, a spus Becali, la Pro Arena.

Reclamă

„Am discutat despre un transfer, dar eu îmi văd de treaba mea. Când va fi, nu contează echipa, Craiova, Steaua, CFR, Benfica, Real, eu trebuie să fiu pregătit. Chiar nu mă gândesc la asta, îmi văd de treaba mea la Argeș. Că va fi peste o lună, peste un an, nu contează”, spunea şi Işfan.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și