Închide meniul

Alexandru Mateiu, „victima” primei decizii VAR din istoria Superligii: „M-am dus direct pe minge, nu știu ce s-a întâmplat!”

Cosmin Cioboată Publicat: 16 iulie 2022, 0:12

Alexandru Mateiu, „victima primei decizii VAR din istoria Superligii: „M-am dus direct pe minge, nu știu ce s-a întâmplat!

Alexandru Mateiu

Alexandru Mateiu, în timpul unui meci disputat de Universitatea Craiova / Hepta

  • Alexandru Mateiu, „victima” primei decizii VAR din istoria Superligii
  • Reacția mijlocașului de la Universitatea Craiova

Alexandru Mateiu a fost „victima” primei decizii VAR din istoria Superligii, în Universitatea Craiova – Sepsi 2-2. Mijocașul oltenilor a văzut direct cartonașul roșu din partea lui Radu Petrescu, pentru o intervenție neregulamentară asupra lui Nicolae Păun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 87, Radu Petrescu s-a dus la monitorul VAR pentru a analiza faza golului 2 marcat de Sepsi.

Reacția lui Alexandru Mateiu, „victima” primei decizii VAR din istoria Superligii

După ce a revăzut imaginile de la marginea terenului, arbitrul central l-a eliminat pe Alexandru Mateiu.

Reclamă

Mijlocașul Craiovei susține că a avut o intervenție „curată”, la minge, chiar dacă reluările îl contrazic. Totuși, Mateiu se bucură că fotbalul românesc beneficiază de VAR începând din acest sezon:

„Am dominat 75 de minute, am făcut o greșeală la primul gol, nu trebuia să îl luăm. Până în minutul 90, Sepsi a avut două ocazii și a dat două goluri. Mie mi-a trecut mingea printre picioare și a ajuns în poartă, așa a fost să fie (n.r. – la golul 2 al lui Sepsi).

Reclamă

Eu m-am dus direct pe minge, chiar nu știu ce s-a întâmplat (n.r. – la faza analizată la monitorul VAR). Nu a fost intensitate, nu știu ce a fost. E bine că acum avem VAR, dacă a dat cartonaș roșu înseamnă că a fost fault. Toată echipa a făcut un meci bun. Eu zic că meritam victoria, nu meritam să fim egalați de la 2-0.

Trebuie să mergem mai departe, la meciul din Europa, și să câștigăm. Trebuie să fim concentrați până în minutul 90, când arbitrul fluieră finalul. Avem încredere că putem câștiga campionatul”, a declarat Alexandru Mateiu, pentru digisport.ro.

Gustavo ’29 și ’59 a marcat o dublă pentru Craiova, iar golurile celor de la Sepsi au fost semnate de Damașcan ’73 și Păun ’87. Formația din Bănie rămâne fără victorie în fața covăsnenilor de șapte partide.

Reclamă 4 / 0/3

Gustavo nu exclude o posibilă plecare de la Universitatea Craiova: „Nu se știe niciodată!”

Gustavo a fost omul cu „dubla” de la Universitatea Craiova. Brazilianul s-a arătat extrem de dezamăgit de deznodământul meciului. Întrebat despre o posibilă plecare de la formația olteană, Gustavo a răspuns că orice este posibil:

„Mă bucur că am dat două goluri, dar sunt dezamăgit pentru egal. Nu era nimeni la mingea a doua. Dar de mâine trebuie să începem să vedem unde am greșit și să jucăm mai bine în meciul viitor. Am avut un prim campionat bun (n.r. – despre el), dar se întâmplă (n.r. – că a început ca rezervă). Când am intrat, am intrat pozitiv și s-a văzut, am dat două goluri.

(N.r. – Pleci de la Craiova?) Nu se știe niciodată, așa e viața de fotbalist. Depinde de mai multe lucruri, pot să plec, pot să nu plec. Nu știu, se aud multe voci, nu se știe dacă plec sau nu. Vedem, momentan sunt aici la Craiova și sunt concentrat.

Mai am un an aici, dar depinde de ofertele care vor veni. Dacă e bine pentru mine sau pentru club, e greu să nu facem nimic.”, a spus Gustavo, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 19 mart., 16:43
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova