Închide meniul

Alexandru Mitriţă a răbufnit şi acuză că i-a fost înjurată familia: „Au fost aduse insulte copiilor mei!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 septembrie 2024, 13:16

Reclamă
Alexandru Mitriţă a răbufnit şi acuză că i-a fost înjurată familia: „Au fost aduse insulte copiilor mei!

Alexandru Mitriţă a răbufnit şi acuză că i-a fost înjurată familia

Bucuria lui Alex Mitriţă, după un gol marcat / Profimediaimages

Alexandru Mitriţă a răbufnit şi acuză că i-a fost înjurată familia în timpul partidei cu Poli Iaşi. Starul Universităţii Craiova a ratat un penalty în partida pe care oltenii au pierdut-o la Iaşi, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La câteva ore după finalul meciului de la Iaşi, Alexandru Mitriţă a postat un mesaj în care a lansat mai multe acuzaţii la adresa suporterilor. Mitriţă susţine că i-a fost înjurată familia.

Alexandru Mitriţă a răbufnit şi acuză că i-a fost înjurată familia

„Am decis să scriu acest mesaj pentru a exprima o preocupare importantă. În urma meciului de aseară, au fost aduse insulte la adresa copiilor şi a familiei mele, iar acest lucru nu poate fi acceptat. Dacă aveţi nemulţumiri, vă rog să le direcţionaţi către mine, nu către cei dragi mie, care nu au nicio legătură cu aceste situaţii. Înţelegem cu toţii că trecem printr-o perioadă dificilă, dar sunt convins că vom reveni mai puternici. Vă rog să daţi dovadă de respect. Fiţi mai buni”, a scris Mitriţă pe reţelele de socializare.

Alex Mitriţă a ratat un penalty în Poli Iaşi – Universitatea Craiova! Execuţie deplorabilă a jucătorului oltenilor

Alex Mitriţă a ratat un penalty în Poli Iaşi – Universitatea Craiova 2-0. Pe ploaie şi pe un teren dificil, cele două echipe s-au întâlnit într-un meci din etapa a 9-a a Ligii 1. Poli Iaşi a deschis scorul încă din minutul 30, prin Kamberi. În repriza secundă, echipa lui Constantin Gâlcă a avut şansa de a restabili egalitatea.

În minutul 52, Todoroski a comis henţ în careu. După câteva minute bune de analiză VAR, arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri pentru Universitatea Craiova.

Reclamă
Reclamă

Alexandru Mitriţă şi-a asumat răspunderea şi a luat balonul. Marcator în meciul România – Lituania din urmă cu câteva zile, Mitriţă a executat foarte slab şi a trimis peste poartă balonul. Imediat după execuţie, jucătorul Craiovei s-a uitat la gazon. Partida s-a disputat în condiţii extreme. A plouat torenţial la Iaşi, iar gazonul nu a rezistat. În ultimele minute ale partidei, jucătorii celor două echipe au avut mari bătăi de cap în a controla balonul.

Cotat la 4 milioane de euro pe transfermarkt.com, Alex Mitriţă este unul dintre cei mai importanţi jucători ai Craiovei. În primele 10 meciuri disputate în acest sezon, Mitriţă a marcat 7 goluri şi a oferit o pasă de gol.

Reclamă
Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 17 sept.

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03 17 sept.

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și