Închide meniul
Foto

Alexandru Mitriță, gata să plece de la Universitatea Craiova! Starul oltenilor a primit oferte fabuloase

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2024, 15:42

Reclamă
Alexandru Mitriță, gata să plece de la Universitatea Craiova! Starul oltenilor a primit oferte fabuloase

Alexandru Mitriță, gata să plece de la Universitatea Craiova

Alex Mitriţă, după ce a marcat în poarta Rapidului / Captură Digi Sport

Alexandru Mitriță a făcut unul dintre cele mai bune sezoane din carieră și este gata să plece de la Universitatea Craiova. Atacantul în vârstă de 29 de ani a primit oferte fabuloase și are șansa de a da un nou „tun” financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vara anului trecut, Mitriță a refuzat propuneri uriașe de la arabi pentru a reveni în Bănie. „Șeicii” sunt gata să mai facă o încercare la fotbalistul român și pot avea câștig de cauză de această dată.

Alexandru Mitriță, gata să plece de la Universitatea Craiova

Potrivit orangesport.ro, Alex Mitriță va pleca în această vară de la Universitatea Craiova. Starul oltenilor are oferte din zona Golfului, iar Mihai Rotaru este dispus să renunțe la el fără a avea pretenții financiare.

Singura cerință a patronului de la Universitatea Craiova ar fi fost aceea ca Mitriță să rămână la echipă în preliminariile UEFA Conference league. Din luna august, atacantul poate semna cu arabii.

Marius Șumudică a dezvăluit că Mitriță ar putea încasa un salariu anual care să se ridice la 2.5 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Eu ştiu că există interes din Arabia Saudită şi din Emiratele Arabe Unite pentru Mitriţă. Din Arabia Saudită, ar putea lua undeva la 2,5 milioane de euro pe an, iar în Emirate ar încasa cam 1,5 milioane de euro„, a spus Şumudică pentru sursa citată anterior.

Alex Mitriţă a făcut un sacrificiu uriaş pentru a reveni la Universitatea Craiova. A avut o ofertă de aproape 3 milioane de dolari pentru a juca la arabi, dar şi-a dorit cu orice preţ să revină la gruparea din Bănie. 16 goluri și 14 pase decisive a reușit Mitriță pentru alb-albaștri, în acest sezon.

Soția lui Alex Mitriță, înconjurată de lux și opulență în vacanţă

Soția lui Alex Mitriță este înconjurată de lux și opulență. Alesia Mitriţă a plecat în vacanţă cu starul Universităţii Craiova, după ce golgheterul lui Mihai Rotaru a primit vestea că nu va fi în lotul României pentru EURO 2024.

Reclamă

Cei doi au ales o destinaţie exotică, iar Alesia s-a făcut remarcată la piscină, printre palmieri. Ea a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste 20.000 de urmăritori.

Soţia atacantului de 29 de ani s-a fotografiat şi în costum de baie, în camera de hotel (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Comentariile nu au întârziat să apară. „Divină„, „Superbă” i-au scris fanii de pe reţelele sociale.

În 2019, când juca în MLS pentru New York City FC, Alex Mitriţă s-a căsătorit cu Alesia în Statele Unite. Cei doi au doi copii, pe Ava Maria şi Aris Mina.

„Alesia, ești o soție incredibilă și o mamă eroină! Îți mulțumesc pentru că mi-ai dăruit cele două minuni din viața mea!„, scria Alex Mitriţă, pe reţelele sociale, în momentul în care soţia lui a născut cel de-al doilea copil.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:50

LIVE VIDEOCalficările etapei de Formula 2 din Belgia sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

16:18

Max Verstappen, retrogradat 10 locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și