Închide meniul
Foto

Alexandru Mitriță, gata să plece de la Universitatea Craiova! Starul oltenilor a primit oferte fabuloase

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2024, 15:42

Reclamă
Alexandru Mitriță, gata să plece de la Universitatea Craiova! Starul oltenilor a primit oferte fabuloase

Alexandru Mitriță, gata să plece de la Universitatea Craiova

Alex Mitriţă, după ce a marcat în poarta Rapidului / Captură Digi Sport

Alexandru Mitriță a făcut unul dintre cele mai bune sezoane din carieră și este gata să plece de la Universitatea Craiova. Atacantul în vârstă de 29 de ani a primit oferte fabuloase și are șansa de a da un nou „tun” financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vara anului trecut, Mitriță a refuzat propuneri uriașe de la arabi pentru a reveni în Bănie. „Șeicii” sunt gata să mai facă o încercare la fotbalistul român și pot avea câștig de cauză de această dată.

Alexandru Mitriță, gata să plece de la Universitatea Craiova

Potrivit orangesport.ro, Alex Mitriță va pleca în această vară de la Universitatea Craiova. Starul oltenilor are oferte din zona Golfului, iar Mihai Rotaru este dispus să renunțe la el fără a avea pretenții financiare.

Singura cerință a patronului de la Universitatea Craiova ar fi fost aceea ca Mitriță să rămână la echipă în preliminariile UEFA Conference league. Din luna august, atacantul poate semna cu arabii.

Marius Șumudică a dezvăluit că Mitriță ar putea încasa un salariu anual care să se ridice la 2.5 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Eu ştiu că există interes din Arabia Saudită şi din Emiratele Arabe Unite pentru Mitriţă. Din Arabia Saudită, ar putea lua undeva la 2,5 milioane de euro pe an, iar în Emirate ar încasa cam 1,5 milioane de euro„, a spus Şumudică pentru sursa citată anterior.

Alex Mitriţă a făcut un sacrificiu uriaş pentru a reveni la Universitatea Craiova. A avut o ofertă de aproape 3 milioane de dolari pentru a juca la arabi, dar şi-a dorit cu orice preţ să revină la gruparea din Bănie. 16 goluri și 14 pase decisive a reușit Mitriță pentru alb-albaștri, în acest sezon.

Soția lui Alex Mitriță, înconjurată de lux și opulență în vacanţă

Soția lui Alex Mitriță este înconjurată de lux și opulență. Alesia Mitriţă a plecat în vacanţă cu starul Universităţii Craiova, după ce golgheterul lui Mihai Rotaru a primit vestea că nu va fi în lotul României pentru EURO 2024.

Reclamă

Cei doi au ales o destinaţie exotică, iar Alesia s-a făcut remarcată la piscină, printre palmieri. Ea a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, acolo unde are peste 20.000 de urmăritori.

Soţia atacantului de 29 de ani s-a fotografiat şi în costum de baie, în camera de hotel (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Comentariile nu au întârziat să apară. „Divină„, „Superbă” i-au scris fanii de pe reţelele sociale.

În 2019, când juca în MLS pentru New York City FC, Alex Mitriţă s-a căsătorit cu Alesia în Statele Unite. Cei doi au doi copii, pe Ava Maria şi Aris Mina.

„Alesia, ești o soție incredibilă și o mamă eroină! Îți mulțumesc pentru că mi-ai dăruit cele două minuni din viața mea!„, scria Alex Mitriţă, pe reţelele sociale, în momentul în care soţia lui a născut cel de-al doilea copil.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

8:31

România ştie toţi posibilii adversari din optimile EURO 2024! Cu cine ne putem duela pentru un loc în sferturi

8:27

„Meciul rușinii!” Belgienii se tem înainte de Slovacia – România! Reacția categorică: „Trebuie să avem grijă!”

0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și