Închide meniul

Alin Petrache, deranjat de antrenamentul lui FCSB pe Arcul de Triumf: „Să vină cine vrea, dar când nu am eu antrenament”

Alex Masgras Publicat: 21 iulie 2023, 16:41

Reclamă
Alin Petrache, deranjat de antrenamentul lui FCSB pe Arcul de Triumf: „Să vină cine vrea, dar când nu am eu antrenament

Alin Petrache, deranjat de antrenamentul lui FCSB pe Arcul de Triumf

Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby / Hepta

Alin Petrache, deranjat de antrenamentul lui FCSB pe Arcul de Triumf. Preşedintele Federaţiei Române de Rugby nu a primit bine vestea că echipa lui Gigi Becali a închiriat stadionul Arcul de Triumf pentru derby-ul cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a antrenat în premieră pe stadionul Arcul de Triumf. Echipa lui Elias Charalambous s-a pregătit vineri, la scurt timp după ce naţionala de rugby a României, care va participa la Campionatul Mondial din Franţa din această toamnă, s-a antrenat şi ea pe acelaşi stadion.

Alin Petrache, deranjat de antrenamentul lui FCSB pe Arcul de Triumf: „Scrie clar că prioritate au naţionale”

Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, ar fi fost deranjat de faptul că naţionala de rugby trebuie să îşi facă programul în funcţie de FCSB, în perioada în care arena este închiriată de formaţia roş-albastră.

De asemenea, echipa naţională de rugby ar fi stricat intenţionat suprafaţa de joc, lucru fals, potrivit lui Petrache.

„Povestea e mai complicată. Am văzut și declarațiile primului-ministru de astăzi. Cum acest stadion este un Complex Sportiv Național, trebuie respectate legile acestei țări și ordinele de ministru date.

Reclamă

Pe scurt, pentru folosirea acestor baze sportive, la punctul A scrie clar că prioritate au loturile olimpice și naționale! Naționala de rugby a României e singura participantă la un Campionat Mondial și nu am unde să mă antrenez normal, nu am sală de forță, nu am nimic.

Ieri m-a căutat un directoraș să-mi transmită că nu putem face antrenamentul din această dimineață pe stadionul mare pe motiv că vine FCSB să se antreneze conform contractului de închiriere.”

Alin Petrache: „Să vină cine vrea, dar când nu am eu treabă și antrenamente”

„Eu nu am niciun fel de problemă, să vină cine vrea, dar când nu am eu treabă și antrenamente. Și să se respecte ordinul 2345 emis de către Autoritatea Națională pentru Sport acum 13 ani!

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. dacă naţionala de rugby a încercat să strice gazonul) Nici măcar n-am făcut un antrenament dur pe central, ruperile de ritm, sprinturile etc tocmai ca să nu distrugem gazonul. Dar terenul 2 are 50 de metri lățime și la competiții e de 80. Ce repere pot să am eu când îmi dispare o bucată importantă din teren?

Concluzia e că sunt mai mulți directorași, inclusiv domnul Radu Popa, dar ei trebuie să respecte un ordin de ministru, că suntem echipa națională a acestei țări. Poate să intre pe stadion absolut toată lumea, așa cum a precizat și domnul Ciolacu astăzi, dar să se respecte regulile și ordinele emise de autoritățile acestei țări! Echipele naționale și cele olimpice au prioritate în fața altor cluburi sportive din această țară”, a declarat Alin Petrache, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și