Închide meniul

„Am asta în plan!” Motivul pentru care Ladislau Boloni vine să îl vadă pe Florinel Coman la FCSB – Sepsi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 martie 2024, 8:41

„Am asta în plan! Motivul pentru care Ladislau Boloni vine să îl vadă pe Florinel Coman la FCSB – Sepsi

Ladislau Boloni vine să îl vadă pe Florinel Coman la FCSB - Sepsi

Florinel Coman, în timpul unui meci / Profimedia

Se ştie care este motivul pentru care Ladislau Boloni vine să îl vadă pe Florinel Coman la meciul FCSB – Sepsi, din prima etapă a play-off-ului. Antrenorul lui Metz şi-a manifestat interesul de a fi prezent pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boloni îşi doreşte să îl urmărească din tribună pe „Mbappe” Coman şi să vadă dacă merită să îi facă o ofertă la finalul sezonului. Tehnicianul anunţase încă din luna noiembrie că este tentat să îl transfere în Ligue 1 pe atacantul în vârstă de 25 de ani.

Ladislau Boloni vine să îl vadă pe Florinel Coman la FCSB – Sepsi

Cel mai bine ar fi să poți să-l cumperi înainte de EURO, că este mai ieftin„, spunea Boloni despre starul lui Gigi Becali de la FCSB. Antrenorul român nu renunţă la ideea de a-l aduce la Metz, iar vestea este una uriaşă pentru Coman, care are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Nu l-am văzut pe Florinel Coman jucând, dar acum e posibil să-l văd la FCSB, sau cum ați spus FCBS, împotriva lui Sepsi. Aș vrea să merg duminică la meci, să văd ce curse am către România, din Luxembourg.

Vreau să ajung la meci, am asta în plan și abia atunci aș putea să vă spun mai multe despre Florinel Coman. Nu l-am văzut pe viu, de pe un stadion. Așa, la televizor este cu totul altceva. Eu îmi doresc să ajung la meci„, a declarat Ladislau Boloni la primasport.ro.

Reclamă

Boloni a fost dorit în trecut pe banca lui Sepsi. Antrenorul care are un CV impresionant a făcut un anunţ surprinzător şi a dezvăluit că ia în calcul să ajungă, în cele din urmă, pe banca grupării din Sfântu Gheorghe.

(n.r. – domnul Dioszegi vă aşteaptă la Sepsi) Păi, o să vin, o să vin. Sigur că o să vizitez Sepsi o dată, o să am curajul sau nu să lucrez, curajul şi puterea, dar voi vedea. Poate mă voi consulta cu Mircea Lucescu înainte„, a mai spus Boloni.

Cu câte 14 goluri, Florinel Coman şi Darius Olaru sunt cei mai buni marcatori ai Ligii 1. „Mbappe” Coman are şi 8 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a surprins după ce Rapid a umilit FCSB: „Este perfect”

Florinel Coman a surprins după ce Rapid a umilit FCSB. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus cu 4-0 în meciul de pe Arena Naţională contra liderului FCSB. Echipa lui Elias Charalambous a fost de recunoscut şi a pierdut fără drept e apel duelul din ultima etapă a sezonului regulat.

Coman este însă convins că jucătorii lui FCSB au inteligenţa necesară pentru a profita de avantajul pe care îl au la intrarea în play-off:

A doua repriză am căzut total. Au fost mai buni decât noi, felicitări, le-am strâns mâna la final.

Este bine că a venit acest duș rece, trebuia să vină. Este perfect, este o lecție pe care trebuia să o învățăm. Avem un avantaj de care trebuie să ne folosim, cred că suntem băieți deștepți și trebuie să ținem de avantaj.

Am intrat motivați, dar nu ne-a ieșit nimic. Este bine venită această înfrângere. A fost totul roz, așa că trebuie să ne trezim acum. Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ, cred ne cam luasem viteză.

Braum e un jucător bun, un jucător care te tatonează și închide banda. Din păcate nu a mers astăzi jocul nostru. Trebuie să batem în toate meciurile din play-off, așa că va fi un play-off frumos și greu.

Am pierdut meciul, este normal să fim criticați. Nu s-a terminat lumea aici. Ne pare rău, nu am putut face mai mult, dar suntem inteligenți să ținem de acest avantaj pe care îl avem”, a declarat Florinel Coman, la finalul meciului cu Rapid, la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și