Închide meniul

„Am încercat să ne adaptăm pe un noroi incredibil!” Adrian Mutu, nemulţumit de starea gazonului din U Cluj – Rapid 0-0! + A anunţat un nou transfer

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2023, 22:49 / Actualizat: 9 februarie 2023, 14:44

„Am încercat să ne adaptăm pe un noroi incredibil! Adrian Mutu, nemulţumit de starea gazonului din U Cluj – Rapid 0-0! + A anunţat un nou transfer

Adrian Mutu, primele declaraţii după U Cluj - Rapid 0-0

Adrian Mutu, într-un meci pentru Rapid / Hepta

  • Adrian Mutu s-a plâns de gazon, după U Cluj – Rapid 0-0
  • Ce a declarat antrenorul giuleştenilor

Adrian Mutu a oferit primele declaraţii, după ce Rapid a remizat pe terenul celor de la U Cluj, fiind nemulţumit de starea gazonului. Tehnicianul giuleştenilor s-a declarat nemulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a „încurcat” pe terenul celor de la U Cluj. Giuleştenii au remizat, scor 0-0, şi au ratat şansa de a se apropia de primele locuri din Liga 1.

Adrian Mutu, nemulţumit de starea gazonului la U Cluj – Rapid 0-0

Adrian Mutu a declarat că echpa sa a fost cea care a avut ocaziile mari în partida cu U Cluj. Totodată, tehnicianul giuleştenilor s-a plâns de starea gazonului de pe Cluj Arena, şi susţine că a fost nevoit să schimbe jocul echipei în funcţie de acest factor.

Reclamă

Mai mult decât atât, Mutu a anunţat un nou transfer la Rapid. Antrenorul susţine că un nou jucător va veni sub comanda sa începând cu săptămâna viitoare.

A fost un teren greu. Noi ca mentalitate, mergem mereu la victorie. În ciuda condiţiilor, am avut ocaziile mai clare. Mă nemulţumeşte rezultatul. Noi mergem mereu la victorie. Am încercat să ne adaptăm pe un noroi incredibil, nu mai vorbim de tactică, a fost un meci de luptă, de care pe care. Trebuia să fim atenţi şi la pase, că se opreau şi în noroi. Am terminat meciul sănătoşi, am încercat să-l protejez pe Kait, pentru că avea o problemă şi terenul nu-l ajuta.

Reclamă

Am avut ocazii chiar de la începutul meciului, fază imensă cu Dugandzic. Dacă era terenul mai bun, poate marca. Au încercat să-şi facă jocul, felicit adversarul şi pe Sabău. Terenul nu te ajută pe un joc combinativ. A fost o strategie în funcţie de condiţiile pe care le aveam.

Săptămâna asta ajunge şi un jucător. O să vedeţi când o să-l prezinte clubul. Avem un lot omogen. Mentalitatea noastre este de a câştiga”, a declarat Adrian Mutu, la digisport.ro.

Marko Dugandzic, scandalizat de gazonul de la U Cluj – Rapid 0-0

Marko Dugandzic a fost scandalizat de gazonul de la meciul U Cluj – Rapid 0-0. Golgheterul giuleștenilor s-a declarat uluit.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul croat s-a plâns de starea gazonului de pe „Cluj Arena”, care a fost puternic afectat de ninsoarea abundentă dinaintea partidei. Lui Dugandzic nu-i vine a crede ce terenuri de joc sunt în prima ligă din România.

„Nu-mi vine să cred că în prima ligă sunt astfel de terenuri, astea sunt condițiile, cred că un punct de bun. Am fost izolvat, așa a fost să fie meciul ăsta. A fost cam mult noroi, până la genunchi. Așa a fost meciul, nu e unul dintre acele partide în care ataci foarte mult, mergem mai departe, am luat un punct. Cred că putem fii satisfăcuți. Suntem și mai aproape de play-off. Nu am primit gol, nu am fost învinși”, a spus Marko Dugandzic, conform digisport.ro.

Ștefan Pănoiu s-a plâns și el de condițiile în care s-a prezentat gazonul de pe „Cluj Arena”.

„Au avut și ei câteva situații, noi am avut ocazii bune, pe un teren jalnic, e destul de corect rezultatul de egalitate. Ianis a dat un șut la poartă, era pe lângă, dar s-a oprit la trei metri de noi. A trebuit să venim să jucăm aici, asta este. Nu a fost vorba de un respect al adversarului, terenul a fost foarte greu, nu puteam să ne facem un joc de pase. Este un punct câștigat, din punctul meu de vedere, rezultatul e echitabil”, a spus și Ștefan Pănoiu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”