Închide meniul

„Am negociat până la 12 noaptea!” Antonio Sefer a dezvăluit motivul pentru care a picat transferul la Zulte Waregem

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 februarie 2023, 18:22

„Am negociat până la 12 noaptea! Antonio Sefer a dezvăluit motivul pentru care a picat transferul la Zulte Waregem

Antonio Sefer a dezvăluit motivul pentru care transferul la Zulte Waregem a picat

Antonio Sefer, într-un meci pentru Rapid | Hepta

Antonio Sefer a dezvăluit motivul pentru care transferul său la Zulte Waregem a picat! Mijlocaşul de la Rapid susţine că a purtat negocieri cu cu trupa din Belgia până la 12 noapte, însă mutarea nu s-a concretizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonio Sefer a fost aproape de un transfer în această pauză competiţională de iarnă. Zulte Waregem era cu ochii pe jucătorul de la Rapid, şi oferea în schimbul acestuia suma de 700.000.

Antonio Sefer a dezvăluit motivul pentru care i-a picat transferul la Zulte Waregem

Antonio Sefer a declarat că oferta propusă de cei de la Zulte Waregem nu a fost pe placul său. Concret, belgienii îi oferea un salariu asemănător cu cel pe care îl încasează la Rapid, anume de 11.000, cu 2000 de euro mai mult decât cel pe care îl are acum la trupa lui Adrian Mutu.

Totodată, Sefer nu exclude un viitor transfer la Zulte Waregem la finalul sezonului, deoarece trupa din Belgia este în continuare dornică să-i obţină semnătura.

M-am sfătuit cu clubul, pentru că nu am agent. Suma oferită era prea mică, era apropiat de ce câștig la Rapid și din cauza asta nu am plecat.

Reclamă

Au fost negocieri până la 12 noaptea, am vorbit cu antrenorul, cu directorul de acolo, mă vor foarte mult.

Vor mai fi discuții pe viitor, din ce mi-au spus ei și probabil voi pleca în vară. Da, de ei e vorba (n.r.: e vorba de Zulte Waregem). Ei mă vor în continuare. Am vorbit până la 12 noaptea și cu directorul sportiv de acolo, ei mă vor foarte mult și au spus că vom ține legătura.

Eu le țin pumnii să rămână în prima ligă și sper la vară să fac pasul. M-am consultat cu clubul și clubul a zis că îmi va fi alături indiferent de ce decizie voi lua.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a spus să nu mă grăbesc pentru că timpul era extrem de scurt, nu puteam să ne decidem atât de repede. Au venit cu oferta, trebuia să mă grăbesc, aveam un avion la 5, iar după aia la 9. Eram presat de timp pentru a semna. M-au sfătuit și ei, m-au ajutat și au zis că sigur voi avea altceva în vară”, a declarat Antonio Sefer, pentru digisport.ro.

Antonio Sefer, aproape de un transfer în Israel

Antonio Sefer este aproape la Maccabi Tel Aviv, locul 2 din Israel, susţin sursele AS.ro. Se pare că israelienii sunt aproape şi să îi satisfacă pretenţiile financiare pe care le are Sefer.

Rapid va primi în schimbul lui Sefer suma de aproximativ 700.000 de mii de euro. În schimb, israelienii sunt dispuşi să îi dea şi salariul pe care Antonio Sefer îl doreşte: 30.000 de euro pe lună.

În cele 22 de meciuri jucat pentru Rapid în acest sezon în Liga 1, Antonio Sefer a reuşit să marcheze de 5 ori. Sefer a debutat şi în naţionala mare a României, în amicalul cu Moldova, câştigat de „tricolori” cu scorul de 5-0.

Antonio Sefer a fost pe punctul de a pleca de la Rapid şi în vară. Conducătorii clubului acceptaseră o ofertă de 400.000 de euro de la Hapoel Beer Sheva, dar pretenţiile salariale ale lui Sefer au împiedicat realizarea mutării.

„Adevărat este că am primit mesaje de la antrenorul lui Beer Sheva, care a spus că mă dorește acolo și care a mai precizat că cele două cluburi vor negocia direct și că nu este nevoie de intermediari. Sper să vorbească. Dacă nu, eu o să îmi fac treaba în continuare, Nu au fost discuții legate de sume care să mă privească pe mine. Problemele m-au făcut mai puternic. Mă bucur pentru reuşitele mele”, a spunea Antonio Sefer la digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Motivul pentru care transferul lui Antonio Sefer la Zulte Waregem a picat
  • Dezvăluirile jucătorului de la Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și