Închide meniul

Amical de lux pentru Petrolul! „Lupii” se vor duela cu Jose Mourinho în Turcia

Viviana Moraru Publicat: 15 iunie 2024, 19:20

Reclamă
Amical de lux pentru Petrolul! „Lupii se vor duela cu Jose Mourinho în Turcia

Amical de lux pentru Petrolul! "Lupii" se vor duela cu Jose Mourinho în Turcia

Mehmet Topal / Profimedia

Amical de lux pentru Petrolul, în cantonamentul din această vară. „Lupii” se vor duela cu Fenerbahce, echipă preluată recent de către Jose Mourinho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul a avut parte de o schimbare importantă, în această vară. 30% din acţiunile clubului au fost preluate de investitori turci.

Amical de lux pentru Petrolul

Turcii l-au adus şi pe Mehmet Topal ca antrenor la Petrolul. Echipa de pe „Ilie Oană” a anunţat, pe pagina oficială de Facebook, faptul că îşi va disputa cantonamentul de vară la Bolu, în Turcia.

„Lupii” îşi vor măsura forţele cu Fenerbahce, echipă care a fost preluată recent de către Jose Mourinho. Partida amicală se va disputa pe 29 iunie, de la ora 11:00, la baza vicecampioanei Turciei.

Mehmet Topal îl cunoaşte pe Jose Mourinho. Actualul antrenor al celor de la Petrolul a fost la un pas să-i devină lusitanului secund la Fenerbahce, în această vară. În cele din urmă, Topal a fost convins de investitorii turci să o preia pe Petrolul.

Reclamă
Reclamă 4

Mehmet Topal s-a retras în urmă cu doi ani din activitatea de jucător, evoluând de-a lungul timpului la Galatasaray, Fenerbahce şi Beşiktaş. Topal se află la prima experienţă ca antrenor principal.

Mehmet Topal, obiective îndrăzneţe la Petrolul

Mehmet Topal are obiective îndrăzneţe la Petrolul Ploieşti. Turcul a dezvăluit că de o săptămână se pregăteşte intens pentru noua provocare a carierei sale, recunoscând că nu a urmărit foarte mult fotbalul din ţara noastră. După primele analize, el a declarat că fotbalul din România este mai tehnic decât cel din Turcia şi că obiectivul său este să ajungă cu Petrolul în play-off, după care să cucerească titlul în trei ani.

„E o mare onoare pentru noi să fim aici. Știm că am venit la o echipă mare. În viață am lucrat cu antrenori buni, cu nume importante. Asta face parte din experiența mea. Când jucam fotbal încercam mereu să fiu la cel mai înalt nivel, așa voi face și ca antrenor.

Reclamă

Eu și echipa mea vom da tot ce putem pentru echipa asta care are un secol de existență. Românii și turcii nu diferă mult, sunt sigur că vom avea o relație bună aici. Nu prea am urmărit liga din România, precum pe cele mari din Europa, dar știu în mare parte despre ce e vorba.

Am avut puțin timp de analiză înainte să vin aici. N-am avut mult timp să analizăm. De o săptămână nu prea dormim, ne-am pregătit să știm unde venim. Fotbalul românesc e mai tehnic decât cel turc. Vom fi o echipă care aleargă mult și care luptă pe teren. Acesta este obiectivul nostru.

Targetul nostru de sezonul acesta e să jucăm în play-off. În 3 ani, încercăm să luăm titlul, să fim campioni. Nu am jucat nicăieri fără un obiectiv. Nu am avut contact cu oameni fără obiective în viață”, a declarat Mehmet Topal, la prezentarea oficială.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:16

VideoImagini emoţionante cu David Popovici, după aurul cucerit la 100m liber! Imnul României a răsunat la Belgrad

20:50

Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a devenit campion european, cu al treilea timp din istorie: „Nu mă aşteptam”

20:50

Germania – Ungaria 2-0. Musiala şi Gundogan au adus a doua victorie a gazdelor la turneul final

20:46

„Avantajul nostru!” Mihai Stoica, prima reacție după ce FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor

20:26

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 100m liber de la CE de natație! Al 3-lea timp din istorie

20:19

VideoCe urmează pentru David Popovici după aurul cucerit la 100m liber, la Campionatele Europene de înot de la Belgrad

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și